کد خبر: 3574530
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸

جشنواره تلاوت‌های تقلیدی در آران و بیدگل برگزار می‌شود

گروه مسابقات: دارالقرآن امامزاده هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل جشنواره سراسری تلاوت‌های تقلیدی ویژه نوجوانان برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) جشنواره سراسری تلاوت‌های تقلیدی، ویژه قاریان نوجوان خوش‌خوان 13 تا 18 سال به همت دارالقرآن امامزاده هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل، در این شهرستان برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند تا تاریخ 19 اسفندماه ثبت نام و قطعه تلاوت تقلیدی خود را ارسال نمایند که پس از گزینش مقدماتی، به مراحل نهایی راه یابند.
شرکت‌کنندگان در این جشنواره می‌بایست بر اجرای تلاوت تقلیدی یکی از اساتید مشهور مصری تسلط داشته باشند و همچنین قطعه انتخابی از قاری مصری، قطعه‌ای باشد که در آن قاری بتواند فرازهای متنوع صوتی (بم, توسط و اوج) را بصورت تقلیدی اجرا کند.
همچنین نوجوانان می‌توانند با حضور در جلسات هفتگی مجمع قاریان و حافظان هلال، چهارشنبه شب‌ها، حضوری تلاوت مقدماتی خود را ارائه کنند.
علاقه‌مندان تا تاریخ 19 اسفند 1395 قطعه تلاوت تقلیدی خود را جهت ارزیابی مقدماتی به شماره 09132619441 همراه با ذکر نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و کد ملی از طریق شبکه اجتماعی تلگرام ارسال نمایند. تلاوت تقلیدی ارسالی در مرحله مقدماتی حداکثر 5 دقیقه و در مرحله نهایی به مدت حداکثر 8 دقیقه باشد.
مرحله نهایی جشنواره سراسری تلاوت‌های تقلیدی با حضور برگزیدگان مرحله مقدماتی و اساتید استانی و کشوری، در تاریخ 25 اسفند 1395 در محل دارالقرآن هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل، برگزار خواهد شد.
captcha