کد خبر: 3575659
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸
الفت:

ضرورت رسیدگی و پیشگیری از وقوع جرائم در جامعه

گروه اجتماعی: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: رسیدگی و پیشگیری از وقوع جرائم در جامعه ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، محمدباقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه صبح امروز در مراسم افتتاحیه مجتمع قضائی ویژه اطفال و نوجوانان استان کرمانشاه با اشاره به اینکه آینده کشور را جوانان و نوجوانان رقم می‌زنند، گفت: آماری از نوع جرائم در سنین مختلف اطفال و نوجوانان در دسترس نیست.
وی افزود: رسوخ بزهکاری در افراد کم سن و حساسیت در نوع آسیب‌های اجتماعی لزوم رسیدگی از سوی دستگاه‌های قضائی در جامعه را می‌طلبد.
الفت با اشاره به اینکه باید در هر مقطع سنی مشاوران مجربی در این زمینه به‌ کار گرفته شود، اظهار کرد: تعداد روانشناسان در هر حوزه قضائی متفاوت است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: رسیدگی به جرائم در رده سنی اطفال و نوجوانان در کشور باتوجه به هجمه‌های فرهنگی و اجتماعی نیازی اساسی است.
captcha