کد خبر: 3576577
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷

کشف استعدادهای قرآنی؛ هدف از تأسیس خانه قرآن نورالهدی سوسنگرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: خانه قرآن نورالهدی شهرستان سوسنگرد با هدف کشف استعدادهای قرآنی شهرستان سوسنگرد اقدام به برگزاری اولین دوره قرآنی خود کرده است.

عمار حاتمی، مدیر مؤسسه قرآنی نورالهدی شهرستان سوسنگرد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه این دارالقرآن اقدام به ثبت‌نام از متقاضیان جهت شرکت در اولین ترم قرآنی این دارالقرآن کرده است، افزود: ثبت‌نام از متقاضیان از امروز دوشنبه 2 اسفندماه آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این دارالقرآن زیر نظر دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان فعالیت می‌کند، افزود: در اولین ترم این دارالقرآن دوره‌های حفظ جزء 30، حفظ 3 جزء اول قرآن کریم، صوت و لحن، تجوید مقدماتی، روخوانی و روانخوانی ویژه تمام سنین برگزار خواهد شد.

حاتمی با بیان اینکه جهت آموزش به قرآن‌آموزان این مؤسسه از استادان برجسته استانی استفاده خواهد شد، افزود: در پایان ترم به قرآن‌آموزان گواهی‌نامه پایان دوره اعطا خواهد شد.

مدیر خانه قرآنی نورالمهدی سوسنگرد هدف از تأسیس این مؤسسه و برگزاری دوره‌های قرآنی را کشف استعدادهای قرآنی شهرستان سوسنگرد و تربیت قاریان ممتاز در این شهرستان عنوان کرد.


captcha