کد خبر: 3577927
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت زهرا(س)؛

محفل انس با قرآن از سوی مؤسسه بیت‌القرآن برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مؤسسه بیت‌القرآن تبریز، محفل انس با قرآن‌ کریم را برگزار می‌کند.

یونس ملارسولی، مدیر مؤسسه بیت‌القرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: محفل انس با قرآن‌ کریم با حضور اساتید، پیشکسوتان، حافظان و قاریان توسط مؤسسه قرآن و عترت بیت‌القرآن تبریز روز سه‌شنبه، 10 اسفندماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد کدخداباشی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: در این محفل معنوی، سید‌شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی پیرو اهمیت و انس قرآن کریم برای حاضران به سخنرانی می‌پردازد. همچنین، حسن مهدوی  قاری ممتاز استان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید خواهد پرداخت و مهدی محمدزاده مبتهل‌خوان به اجرای برنامه می‌پردازد.
وی اظهار کرد: در این مراسم گروه تواشیح نور از دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) اجرای برنامه دارد و ابراهیم محمدنژاد از مداحان روشندل اهل بیت(ع) در عزای بانوی دو عالم به مداحی و سوگواری می‌پردازد.
مدیر مؤسسه افزود: در این مراسم به شکرانه سلامی قاری ممتاز فرهاد مؤذن اجرای برنامه توسط وی انجام می‌شود و همچنین حسن عبدالله‌زاده برنامه مناجات‌خوانی امام زمان(عج) را اجرا می‌کند.
یادآور می‌شود، مؤسسه بیت‌القرآن تبریز در میدان ساعت، خیابان مقصودیه واقع شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۰۹:۱۹
0
0
برگزاری محافل انس افزایش یابد تاثیر گذاری خوبی به همراه خواهد داشت
captcha