کد خبر: 3579262
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰

کتاب «نبرد کوهسالان» در سنندج رونمایی شد

گروه فرهنگی: کتاب «نبرد کوهسالان» تألیف «علی رستمی» که در مورد خاطرات و زندگی‌نامه سردار عبدالله ملکی است، شامگاه دوشنبه در سینما بهمن سنندج رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه هنری کردستان، در مراسم یادواره شهید ملا حیدر فهیم، کتاب «نبرد کوهسالان» که خاطرات و زندگی نامه سردار عبدالله ملکی است و توسط علی رستمی نوشته شده است، در سینما بهمن سنندج رونمایی شد.

عبدالله ملکی، یکی از فرماندهان سابق نیروی انتظامی در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان استان و همچنین خانواده شهید ملا حیدرفهیم برگزار شد، اظهار کرد: این کتاب تابستان امسال در رامسر با حضور یک هزار نفر از رزمندگان گیلان، گلستان، مازندران و کردستان رونمایی شد.

وی افزود: در این کتاب نبرد دو تفکر به تصویر کشیده شده است که یکی از آنها تفکر بداندیش، واگرا و جدایی طلب است که سرانجامش به آمریکا و رژیم صهیونیستی وصل می‌شود.

ملکی ادامه داد: تفکر بعدی کوهسالان است که در سلسله جبال زاگرس واقع شده است و زاگرس خطه ای از ایران است که کردها به عنوان اصیل ترین قوم ایرانی در این دیار زندگی می کنند.

این فرمانده سابق نیروی انتظامی یادآور شد: این کتاب کتابی است که در آن از وحدت سخن گفته شده و عشق به اسلام در آن موج می‌زند و از عشق و ایثار شهیدان احمد بیسارانی، ابراهیم مرادی، جهانگیر جوانمردی، زین العابدین کیانمهر و ... سخن گفته شده است.

captcha