کد خبر: 4364788
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۴
نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان:

هدف اصلی دشمن تضعیف اراده ملت است

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالرضا پورذهبی گفت: هدف اصلی دشمن، ملت ایران و تضعیف اراده مردم است و تلاش می‌کند با جنگ روانی و رسانه‌ای، روحیه مقاومت را در جامعه کاهش دهد.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستانبه گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان شامگاه، 27 تیر‌ماه در تجمع مردمی میدان آزادی سنندج با اشاره به شرایط حساس منطقه و تحولات اخیر، بر ضرورت حفظ وحدت ملی، هوشیاری در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن و تقویت روحیه مقاومت تأکید کرد و گفت: ملت ایران باید با تکیه بر آموزه‌های قرآنی، اعتماد به وعده‌های الهی و انسجام داخلی، در برابر هرگونه فشار و زیاده‌خواهی دشمنان ایستادگی کند.

وی با استناد به آیات سوره آل‌عمران و سوره محمد(ص) قرآن کریم افزود: قرآن کریم به مؤمنان می‌آموزد که در شرایطی که از قدرت و برتری برخوردارند، نباید دچار سستی و اندوه شوند و نباید به صلحی که موجب خواری و عقب‌نشینی شود، تن دهند.

نماینده ولی‌ فقیه در کردستان با بیان اینکه خداوند همراه مؤمنان است و آنان را در مسیر حق یاری می‌کند، افزود: اگر جامعه اسلامی مبانی فکری و سیاسی خود را براساس قرآن و معارف دینی بنا کند، از انحراف و خطا مصون خواهد ماند.

وی با اشاره به اینکه دفاع از میهن محدود به یک دوره تاریخی نیست، گفت: هدف اصلی دشمن، ملت ایران و تضعیف اراده مردم است و تلاش می‌کند با جنگ روانی و رسانه‌ای، روحیه مقاومت را در جامعه کاهش دهد.

انتهای پیام
captcha