کد خبر: 3579372
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷
در فرابورس ایران انجام شد؛

اسناد خزانه اسلامی مرحله هشتم؛ صدرنشین اوراق با درآمد ثابت

گروه اقتصاد: روز جاری، ارزش معاملات فرابورس ایران از 2 هزار میلیارد ریال فراتر رفت که مبلغ 296 میلیارد ریال آن به اسناد خزانه اسلامی مرحله هشتم اختصاص داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در جریان معاملات بازار فرابورس امروز سه‌شنبه 10 اسفندماه تعداد 588 میلیون ورقه بهادار در 20 هزار و 847 دفعه در بازارها دادوستد شد که ارزش آن بیش از 2222 میلیارد ریال بود. این ارقام در مقایسه با روز گذشته با رشد مواجه شد.


در مجموع بازارهای مبادله سهام در فرابورس نیز حجم معاملات به حدود 106 میلیون ورقه به ارزش 463 میلیارد ریال رسید.
بازار اوراق با درآمد ثابت فرابورس نیز میزبان معامله 1.3 میلیون ورقه به ارزش 1202 میلیارد ریال بود. اسناد خزانه اسلامی مرحله هشتم با معامله 330 هزار ورقه به ارزش 296 میلیارد ریال در صدر این بازار ایستاد.
captcha