حسن بیاتانی، شاعری که در محضر رهبر معظم انقلاب به شعرخوانی پرداخته است در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه اشعار خوانده شده از پیش انتخاب شده بود، عنوان کرد: اشعار به گونهای بود که همه در قالب یک پازل باشند و گونههای مختلف شعر دینی را شامل میشدند، از مرثیه و مناجات گرفته تا شعر درباره مدافعان حرم؛ این اشعار یکدیگر را تکمیل میکردند.
وی که شعرش درباره پیوند فاطمیه و عاشورا با انقلاب و دفاع مقدس بود، گفت: رهبر معظم انقلاب به این موضوع درباره شعر من اشاره کردند اقدام خوبی است که حوادث صدر اسلام را به وقایع کنونی مرتبط کردهام و از اشعار تمجید کردند.
این شاعر که شعرش رویکرد روایی دارد اظهار کرد: شعر من تلفیق داستان و شعر بود که درباره داستانی سخن میگوید که در فاطمیه شروع میشود و با حوادث انقلاب پیوند میخورد.
بیاتانی به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: بخشی از صحبتهای ایشان ناظر بر شعرخوانیها بود. معظمله از شاعران خواستند که به سراغ ادعیه بروند و در شعرخوانی از آثار موجود بهره بگیرند. همچنین از خلأ موجود در عرصه شعرسرایی برای سبک زندگی سخن گفتند و اینکه شاعران با مراجعه به آثار و منابع دینی میتوانند به موضوعاتی از این دست بپردازند.
این شاعر از اینکه رهبر معظم انقلاب خواستار آن شدند که در این زمانه شاعرانی همچون حافظ و سعدی داشته باشیم به عنوان موضوعی مهم یاد کرد و گفت: این توصیه و مطالبه معظمله نشان میدهد که شاعران آئینی هنوز راه نپیموده بسیاری در پیش رو دارند.
وی درباره مهمترین نکتهای که از سخنان رهبر معظم انقلاب دریافت کرده است عنوان کرد: نکتهای که اهمیت دارد این است که 5 سال پیش این جلسه برای نخستین بار برگزار شد که در آن جلسه معظمله فقط مطالبات خود را مطرح فرمودند. بیانات امسال ایشان صرفاً به مطالبات باز نمیگشت، بلکه مباحثی را فرمودند که در اشعار خوانده شده وجود داشت و این موضوع نشان میدهد که اشعار آئینی روی ریل خوبی قرار گرفته و مسیر مطلوبی از سوی شاعران در این رابطه اتخاذ شده است که گام بعدی در این راستا، چگونگی قوت یافتن و ادامه یافتن آن است.