کد خبر: 3580450
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۴

مردم ویرجینیا در انفاق به نیازمندان مسلمان شریک شدند

گروه بین‌الملل: مردم شهر «بلکسبرگ» در ایالت «ویرجینیا» پس از آنکه متوجه شدند کمک مالی نمازگزاران خیّر برای مهاجران نیازمند، از محل مسجد به سرقت رفته است، با مشارکت در طرح انفاق، سه برابر پول سرقت شده را به مسجد بازگرداندند.

مردم ویرجینیا در انفاق به نیازمند مسلمان شریک شدند
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «wsls»، حدود هزار دلار پول مسجد بلکسبرگ که برای کمک به دو خانواده نیازمند سوریه‌ای جمع‌آوری شده بود، هفته گذشته توسط فردی ناشناس به سرقت رفت اما مردم با کمک خود سه برابر این پول را به مسجد انفاق کردند.
به گفته اعضای مسجد، بسیاری از کمک‌ها از سوی غیرمسلمانان بود که هرگز به مسجد نیامده‌اند.
«خالد آژرید»، مدیر مسجد گفت: اهمیت این کمک پیام حمایت مردم ویرجینیا از مسجد بود.
وی گفت: ما تلاش زیادی کردیم تا سارق را پیدا کنیم، اما موفق نشدیم و به نظر می‌رسد فرد نیازمندی بوده است؛ گرچه خیلی از مهاجران مسلمان به آن پول احتیاج بیشتری داشتند.
 آژرید با اشاره به کمک‌های این مسجد به غیرمسلمانان شهر بلکسبرگ اظهار کرد: امیدواریم روزی همه بدانند مسجد مکانی است که نه تنها به مسلمانان بلکه به همه نیازمندان یاری می‌رساند.
captcha