کد خبر: 3580648
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
بازوند مطرح کرد:

چگونگی اجرای اقتصاد مقاومتی؛ یکی‌از شاخص‌های ارزیابی مدیران

گروه اجتماعی: استاندار لرستان با تاکید بر معرفی گزارش اقدام و عمل و طرح‌های اقتصاد مقاومتی دستگاه‌های اجرایی توسط مدیران، گفت: یکی‌از شاخص‌های ارزیابی مدیران چگونگی برخورد با اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در جلسه شورای اداری استان لرستان که عصر شنبه، ۱۴ اسفند با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: دستگاه‌های اجرایی مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را اجرا کننند.
وی با اشاره به این‌که روز شهید و فرهنگ ایثار و شهادت باید در سطح جامعه نهادینه شود، تصریح کرد: روز شهید باید در ذهن  مردم و افکار عمومی بماند و همه بدانند که روز شهید چه روزی است.
بازوند با اشاره به این‌که در سال ۹۲ در خصوص توسعه‌نیافتگی لرستان و عدم بهره‌برداری از ظرفیت‌های خدادادی، یک آسیب‌شناسی انجام شد، اضافه کرد: یکی‌از عوامل توسعه‌نیافتگی لرستان عدم ارتباط بین دانشگاه و متولیان توسعه است.
استاندار لرستان با اشاره به این‌که در هر منطقه‌ای که دانشگاه وارد شود هزینه توسعه کمتر می‌شود، ادامه داد: ظرفیت گردشگری لرستان به‌طور کامل به کشور معرفی نشده است که در سند آمایش نیروی انسانی تاکید شده در دانشگاه‌ها رشته‌هایی جهت بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری لرستان ایجاد شود.
وی با تاکید بر ضرورت تاسیس رشته توریست و گردشگری در دانشگاه لرستان، اظهارکرد: بعد از استان‌های ساحلی، لرستان بیشترین تولید پرورش ماهیان سردابی را دارد اما رشته شیلات در لرستان وجود ندارد.
بازوند یکی دیگر از مشکلات توسعه‌نیافتگی لرستان را نداشتن نیروی ماهر دانست و گفت: رشته‌های فنی و حرفه‌ای باید در سطح دانشگاه‌های لرستان توسعه پیدا کند.
استاندار لرستان با اشاره به این‌که دانشگاه‌های ما جهت تردد نیازمند یک تقاطع هم‌سطح هستند، عنوان کرد:  استانداری لرستان حاضر است تا ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت تقاطع هم‌سطح دانشگاه‌های لرستان را پرداخت کند.
وی با اشاره به این‌که مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارش اقدام و عمل و طرح‌های اقتصاد مقاومتی خود را در بین مردم بیان کنند، افزود: اقتصاد مقاومتی یک بحث علمی است که کل کشور روی آن اجماع  دارند و دولت بر روی اجرای آن مصمم است کمااینکه اقتصاد مقاومتی روح حاکم بر فعالیت‌های ماست.
بازوند با اشاره به این‌که باید بتوانیم فرهنگ اقتصاد مقاومتی را به‌وجود بیاوریم، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی ۲۴ رویکرد اصلی دارد و دولت نیز ۱۲ برنامه ملی برای اقتصاد مقاومتی ابلاغ کرده است کمااینکه یکی‌از شاخص‌های ارزیابی مدیران چگونگی برخورد با اقتصاد مقاومتی است.
captcha