کد خبر: 3582177
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹

امنیت مطلوب، زیربنای پیشرفت اقتصادی است

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی شهرستان ايرانشهر گفت: امنیت مطلوب، زیربنای پیشرفت اقتصادی جامعه است؛ لذا باید تلاش کرد با برنامه‌ریزی و همچنین بهره‌گیری از اهرم‌های اجتماعی و مشارکت مردمی، به این مهم دست پیدا کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، دوستعلی جليليان، فرمانده انتظامی شهرستان ايرانشهر صبح امروز در نشست مشترک نیروی انتظامی، دادگستری و اداره بهزیستی این شهرستان، گفت: امنیت مطلوب، زیربنای پیشرفت اقتصادی جامعه است، لذا باید تلاش کرد با برنامه‌ریزی و همچنین بهره‌گیری از اهرم‌های اجتماعی و مشارکت مردمی، به این مهم دست پیدا کنیم.
فرمانده انتظامی شهرستان ايرانشهر ادامه داد: تداوم تعامل نيروی انتظامی، قوه قضائیه و بهزیستی می‌تواند آسیب‌های اجتماعی  در جامعه را کاهش و رسیدن به امنیت مطلوب را محقق سازد.
وی بیان کرد: این تعاملات و تقويت اقدامات پيشگيرانه، افزايش امنيت را به دنبال دارد و موجب پيشگيری از حوادث و آسيب‌های اجتماعی شده و نظم و امنيت اجتماعی را برای شهروندان به ارمغان می‌آورد.
وی افزود: همه اقدامات مجموعه انتظامی شهرستان با هدف خدمت و برقراری امنیت برای مردم انجام می شود و در این راه کارکنان تلاش شبانه‌روزی و سختی دارند که رضایتمندی شهروندان و مسئولان بیانگر صحت این مدعاست و امیدوارم که این تلاش‌ها مورد قبول درگاه خداوند نیز قرار گیرد.  
جلیلیان اظهار کرد: نيروی انتظامی هدفی جز آسايش و آرامش مردم را دنبال نكرده و در مسير تحقق اين هدف از هيچ تلاشی فروگذار نمی کند.
captcha