کد خبر: 3582343
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴
آیت‌الله خاتمی:

دفاع‌مقدس سرمایه‌ای تمام نشدنی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: دفاع‌مقدس، سرمایه‌ای تمام نشدنی است که باید نسل جوان را هر چه بیشتر با آن آشنا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان در دیدار خادمان شهدا و ایثارگران استان زنجان، به بیان خاطراتی از دوران هشت سال دفاع‌مقدس پرداخت و افزود: رزمندگان صحنه‌های فراموش نشدنی را در جنگ شاهد بودند، با این حال جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و برای دفاع از میهن، جانانه جنگیدند.

وی با اشاره به اینکه ادبیات جنگ را در لابه‌لای کتاب‌ها نمی‌توان یافت، افزود: جبهه و عملکرد رزمندگان به اندازه‌ای مهم و ارزشمند بود که مقام معظم رهبری بعد از حضور ارزشمند خود در عملیات‌های مختلف بر این عقیده هستند؛ هنوز با خواندن برخی از خاطرات رزمندگان موارد جدیدی و گوهرباری دیده می‌شود.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه هر جبهه باید دفتری داشته باشد، اظهار کرد: هر سنگر باید کتابی داشته باشد و هر رزمندی مثنوی می‌خواهد، با این حال کلمات از بیان احساسات و عواطف فقیر هستند. در واقع زبده‌ترین نویسنگان و بهترین گویندگان قادر به بیان جان‌فشانی و ایثار رزمندگان و خانواده‌های آنان نیستند.

امام جمعه زنجان اضافه کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری، واقعه عاشورا در نیمروز اتفاق افتاد اما 1400 سال اسلام را در میان مردم زنده نگه داشته است. هشت سال دفاع‌مقدس نیز به عنوان گنجینه‌ای فناناپذیر و سرمایه‌ای تمام نشدنی صدها سال‌ می‌تواند کشورمان را در مقابل تهاجمات دشمن حفظ کند.

وی در ادامه گفت: نباید جان‌فشانی و ایثار شهدا و ایثارگران را فراموش کنیم؛ چرا که آنان بهترین داشته خود را در راه حفظ میهن و ناموس خود فدا کردند.

در ادامه این دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدای دوران دفاع‌مقدس و نیز شهدای مدافع حرم، گفت: این اداره‌کل به مناسبت فرا رسیدن 22 اسفندماه، روز بزرگداشت شهدا برنامه‌های مختلفی را با هدف معرفی و شناساندن انسان‌های بزرگواری چون شهدا در نظر گرفته است که همه روزه توسط کارکنان بنیاد، خانواده‌های شاهد و ایثارگر و مسئولان ادارات برگزار می‌شود.

علی کاظمی با اشاره به اینکه ایثارگران استان زنجان در همه سنگرها فعال هستند، عنوان کرد: درخشش این افراد در همایش جبهه مجازی، ارسال نامه‌های ارزشمندی به جشنواره «نامه‌ای به یک شهید» و فعالیت برخی در کانال‌های تلگرامی و وبلاگ‌ها با موضوع ایثار و شهادت، نشان از جایگاه ارزشمند این فرهنگ غنی است.

وی با اشاره به اینکه همه وظیفه داریم که به رسالت فرهنگی خود عمل کنیم، اضافه کرد: زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در تمام جامعه طنین‌انداز شود بسیاری از مشکلات‌مان ریشه‌کن می‌شود.

captcha