کد خبر: 3583055
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹
غلامی خبر داد:

برگزاری بیش از 500 برنامه شاخص قرآنی در منطقه 7 تهران

گروه جامعه: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 از برگزاری بیش از 500 برنامه شاخص قرآنی و کار ویژه‎های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا غلامی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 از برگزاری بیش از 500 برنامه شاخص قرآنی طبق مصوبات و ابلاغ شورای عالی قرآن شهرداری تهران و کار ویژه‎های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 در سال جاری خبر داد.

وی افزود : همه برنامه‎ها در حوزه امور اجتماعی و فرهنگی قطعا در راه خدمت به مردم و جلب رضایت خداست اما برنامه‌های قرآنی قطعا از اهمیت بالاتری برخوردار است؛ ما در سالی که گذشت تمام تلاش خود را برای برداشتن قدمی هر چند کوچک برای ایجاد فضای قرآنی در منطقه 7 انجام می‎دهیم.

غلامی ضمن قدردانی از جوانان قرآنی منطقه تصریح کرد : ایمان، اخلاق و حس تعلق به مفاهیم قرآنی در بین جوانان قرآنی منطقه موج می‏زند و همواره حضور این عزیزان باعث خیر و برکت بوده است . اینها را سرمایه‎های گرانبهایی می‎دانیم که جوانی خودشان را در راه نشر رهنمودهای قرآنی صرف کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 7 با  اشاره به کسب رتبه اول دارالقرآن این منطقه در بین مناطق تهران خاطرنشان کرد: ازجمله برنامه‏های شاخص در سال 95 می‏توان به  برپایی محافل انس با قرآن کریم در مدارس و محلات، شناسایی و ساماندهی جلسات خانگی قرآنی، برگزاری دو دوره مسابقات حفظ جزء سی ام قرآن کریم با شرکت تعداد کثیری از نوجوانان منطقه، برپایی همایش بزرگ فعالان قرآنی، برپایی جلسات عقیدتی، اخلاق، امام شناسی، برپایی نمایشگاه‏ های قرآنی در سطح منطقه و  بازدید از نخبگان قرآنی منطقه اشاره نمود که ان شاءالله در سال آینده بتوانیم عملکرد بهتری را خصوصا در حوزه قرآنی داشته باشیم .

captcha