کد خبر: 3586037
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹

انسان موظف است با طبیعت تعامل پسندیده داشته باشد

کانون خبرنگاران نبأ: کارشناس ستاد اقامه نماز قم گفت: انسان اشرف مخلوقات و خليفه خداوند در زمین است و تمام پدیده‌های طبیعی برای او آفریده شده است لذا انسان طبق فرهنگ قرآنی، موظف است با طبیعت تعامل پسندیده داشته باشد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، گفتمان دینی طبیعت ازمنظر قرآن و فطرت عصر روز سه‌شنبه هشتم فروردین‌ماه در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمود لطفیان سرگزی، کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم در این نشست با اشاره به اینکه برای تاثیر گذاری در افکار عمومی باید همه آموزش‌ها از موضع خیرخواهی و دلسوزی انجام پذیرد گفت: داشتن محیطی سالم و أمن زمینه‌ساز سعادت و کمال انسان است.
وی با اشاره به گستره محیط زیست و نقش حیاتی آن افزود: هر گونه رفتار و کردار که منجر به خرابی و فساد در عرصه محیط زیست و طبیعت شود نهی شده است، سیستان و بلوچستان منطقه ای بسیار ارزشمند به لحاظ فرهنگ قرآنی است که امید می رود این فرهنگ غنی به سراسر کشور معرفی شود
وی با اشاره به شعار (همه در خانواده، همه برای خانواده) و اینکه جلسات قرآنی را زیبا و سنتی برگزار کنید خطاب به خانواده ها گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم تا همه مردم ولو به اندازه یک آجر در انجام کارهای خیر از جمله ساخت مسجد و حوزه علمیه سهیم باشند چرا که مسجد وحوزه علمیه مسئول هدایت فکری جامعه است.
حجت‌الاسلام لطفیان در پایان تصریح کرد: انسان اشرف مخلوقات و خليفه خداوند در زمین است و تمام پدیده‌های طبیعی برای او آفریده شده است لذا انسان طبق فرهنگ قرآنی، موظف است با طبیعت تعامل پسندیده داشته باشد.
captcha