کد خبر: 3586064
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷

بازدید از غرفه مرکز آموزش علمی – کاربردی میراث بیستون کرمانشاه

گروه فرهنگی: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از غرفه مرکز آموزش علمی – کاربردی میراث بیستون واقع در محوطه جهانی بیستون، بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، روز گذشته 8 فروردین زهرا احمدی‌پور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سفری یک روزه از وضعیت خدمات گردشگری در استان کرمانشاه در ایام نوروز بازدید کرد.
بازدید از غرفه مرکز علمی – کاربردی میراث بیستون کرمانشاه
در جریان این سفر وی از نمایشگاه و غرفه مرکز آموزش علمی – کاربردی میراث بیستون واقع در محوطه جهانی بیستون بازدید کرد.
بازدید از غرفه مرکز علمی – کاربردی میراث بیستون کرمانشاه
مهسا بهرامی، دبیر اجرایی جشنواره مد و لباس سنتی مرکز آموزش علمی – کاربردی میراث بیستون در این خصوص به ایکنا، گفت: این نمایشگاه به معرفی توانمندی دانشجویان مرکز میراث ماندگار بیستون می‌پردازد و از روز سوم فروردین‌ماه در محوطه تاریخی بیستون برپا است.
وی افزود: محصولات عرضه شده به معرفی بخش دوم نمایشگاه مد و لباس اسلامی می‌پردازد.
بهرامی تصریح کرد: بخش اول این نمایشگاه 15 تا 18 اسفندماه در بخش عفاف و حجاب  در مرکز آموزش علمی – کاربردی میراث بیستون برگزار شد.
بازدید از غرفه مرکز علمی – کاربردی میراث بیستون کرمانشاه
captcha