کد خبر: 3586635
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۱

ثبت 4 وقف جدید طی نوروز امسال در لرستان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اوقاف لرستان با بیان این‌که وقف در اقتصاد مقاومتی نقش بسیار مهمی دارد، گفت: در ایام نوروز امسال چهار وقف در لرستان به ثبت رسیده که از مجموع این چهار وقف یک مورد آن در خرم‌آباد و دو مورد آن در بروجرد انجام شده است.

حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از ثبت چهار وقف جدید در ایام نوروز امسال در استان خبرداد و گفت: این چهار مورد وقف که به ثبت نیز رسیده در دو شهرستان خرم‌آباد و بروجرد انجام شده است.
وی افزود: از مجموع این چهار وقف یک مورد آن در خرم‌آباد و سه مورد در شهرستان بروجرد بوده است که سه مورد ان زمین با نیت ساخت مسجد و یک مورد نیز ساختمان است.
عباس‌زاده در ادامه با اشاره به نقش وقف در رفع مشکلات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی، اظهار کرد: یکی‌از مهم‌ترین روش‌ها برای رفع معضلات حاکم بر جامعه «وقف» است و در طول تاریخ و در دستورات اسلام بر این مقوله مهم برای رفع مشکلات تأکید شده است.
وی با یادآوری این‌که وقف در موضوعاتی چون تهیه جهیزیه، ساخت مدارس، کمک به ایتام و... بسیاری از مشکلات جامعه را رفع خواهد کرد، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین روش‌ها در بحث اقتصاد مقاومتی «وقف» است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان بیان کرد: با تکیه بر موقوفات خیرین و بهره‌بردازی از آن‌ها در راستای نیت واقف زمینه بروز بسیاری از معضلات در جامعه مهیا نشده و از ایجاد بسیاری از مشکلات جلوگیری می‌شود.
وی تأکید کرد: ترویج فرهنگ وقف در جامعه و رواج آن در بین مردم باعث خواهد شد که مشکلات جامعه به حداقل برسد.
captcha