کد خبر: 3586687
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶

تغییر زمان پخش برنامه «رصد»

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه «رصد» که پیش از این از ساعت 19 تقدیم علاقه‌مندان می‌شد از این پس از ساعت 18:30 روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه تلویزیونی و زنده «رصد» کاری از گروه جلسات و محافل شبکه قرآن سیما با رویکرد اطلاع‌رسانی و تحلیل فعالیت‌های قرآنی از مهرماه سال 95 روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت.
این برنامه روزهای زوج و از ساعت 19 تا 20 به منظور اطلاع رسانی و تحلیل رویدادهای قرآنی و دینی کشور تقدیم علاقه‌مندان می‌شد که در سال جدید و با توجه به تغییر ساعت رسمی کشور و تداخل زمان پخش برنامه با اذان مغرب به افق تهران، ساعت پخش آن از 19 به 18:30 تغییر یافته است.
یادآور می‌شود، جواد نصیری، مهدی احمدی و مهدی صفری، مجری ـ کارشناسان برنامه هستند و حمید علیزاده نیز تهیه‌کننده رصد است.
captcha