کد خبر: 3586760
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰

پایان دوره قرآنی تخصصی بانوان در نجف + عکس

گروه بین‌الملل: دوره تخصصی قرآنی «صوت و لحن» ویژه بانوان با حضور فهیمه سادات موسوی‌نیا از بانوان قرآنی کشورمان در نجف اشرف برگزار شد.

پایان دوره قرآنی تخصصی بانوان در نجف + عکس
فهیمه سادات موسوی‌نیا؛ مدرس دوره
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری قاف، دوره تخصصی صوت و لحن به همت واحد قرآن کریم بخش امور بانوان آستان مقدس علوی و با هدف تقویت توانمندی‌های اعضای این واحد و دانشجویان مرکز قرآنی «الکوثر» وابسته به آستان مقدس علوی برگزار شد.
«انوار الحسناوی»، مسئول واحد قرآن بخش امور بانوان آستان علوی گفت: این دوره 10 روز ادامه داشت و در آن بیش از 30 نفر حضور یافتند.
وی افزود: فهیمه سادات موسوی‌نیا، از بانوان قرآنی ایران اجرای این دوره را به عهده داشت و در آن سخنرانی کرد.
الحسناوی با اشاره به اهداف برگزاری چنین دوره‌هایی، تقویت روحیه نوآوری در زمینه قرآن و همچنین تقویت ظرفیت‌ها و قابلیت‌های قرآنی آستان علوی را از جمله این اهداف برشمرد و تصریح کرد: بانوان شرکت‌کننده عملکردی موفق در این دوره داشتند.
وی همچنین گفت: برگزاری محفلی قرآنی و تجلیل از فارغ‌التحصیلان دوره صوت و لحن، پایان‌بخش این دوره بود.
انوار الحسناوی بیان کرد: بخش بانوان آستان علوی تقدیرنامه‌ای به فهیمه سادات موسوی‌نیا به منظور پاسداشت تلاش‌های وی و بانوان شرکت‌کننده نیز هدیه‌ای به رسم یادبود به این بانوی ایرانی اهدا کردند.
فهیمه سادات موسوی‌نیا نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دوره قرآنی آستان علوی از این آستان به خاطر تلاش‌هایش در مسیر خدمت به قرآن قدردانی کرد.
فهمیه سادات موسوی‌نیا، قاری و داور ممتاز کشورمان در سال 1356 در خانواده‌ای مذهبی و مأنوس با قرآن متولد شد و از حدود پنج، شش سالگی با کمک و حمایت پدر و مادر قرآن را به شکل کامل فرا گرفت.
وی مدیرعامل مؤسسه «بشارت وحی» مشهد، مدیر انجمن قرآنی بانوان و عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان رضوی و مدیر گروه قرآن دانشگاه آرمان رضوی بوده و همچنین مسئولیت کمیته فنی داوران بیش از ۵۰ دوره مسابقات سراسری قرآن را بر عهده داشته است.
پایان دوره قرآنی تخصصی بانوان در نجف + عکس

پایان دوره قرآنی تخصصی بانوان در نجف + عکس
captcha