کد خبر: 3587750
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳

آیین اعتکاف در 7 مسجد رامهرمز/ اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف»

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی رامهرمز با اعلام خبر برگزاری آیین اعتکاف در 7 مسجد رامهرمز از اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» خبر داد.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم عسکرزاده، رئیس اداره تبلیغات اسلامی رامهرمز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به برنامه ریزی مراسم اعتکاف در شهرستان گفت: ماه رجب طبق حدیث معروف نام نهری در بهشت است که از عسل شیرین‌تر و از شیر سفیدتر است. این ماه فرصتی است که می‌توان در آن از خوان گسترده معرفت الهی بهره مند و از ظلمات دنیا رها شد.

وی پیرامون برنامه‌ اعتکاف شهرستان گفت: در کنار مراسمات بزرگداشت سالروز میلاد امام جواد(ع) و امام علی(ع) در شهرستان برنامه برگزاری آیین اعتکاف در 7 مسجد شهرستان را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

عسکرزاده یادآور شد: سال گذشته 1130 معتکف در این مراسم شرکت کردند و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 1500 نفر از این آیین معنوی بهره‌مند شوند. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی رامهرمز افزود: در سطح شهر، مسجد جامع برای بانوان و مسجد امام خمینی(ره) برای آقایان پیش‌بینی شده است. 4 مسجد دیگر نیز با توجه به حضور 75 درصدی بانوان در مراسم اعتکاف برای بانوان در نظر گرفته شده است. یک مسجد نیز به صورت مشترک میزبان آقایان و بانوان معتکف خواهد بود.

وی گفت: برنامه‌هایی به مناسبت سالروز میلاد امام علی(ع) و سالروز رحلت حضرت زینب(س) پیش‌بینی شده است. از برنامه‌های مهم آیین اعتکاف اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» است. این طرح زمینه آشنایی معتکفان با قواعد روخوانی و صحیح‌خوانی قرآن است.

captcha