کد خبر: 3587864
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱

حمله انتحاری به مسجد «مایدوگوری» نیجریه

گروه بین‌الملل: حمله انتحاری به مسجدی در منطقه «جیداری پولو» صبحگاه امروز شنبه، 19 فروردین منجر به کشته شدن دو نمازگزار و مجروح شدن پنج نمازگزار دیگر شد.

حمله انتحاری به مسجد «مایدوگوری» نیجریه
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «premiumtimesng»، به گفته «ویکتور ایزوکو»، سخنگوی پلیس ایالت مایدوگوری، این حمله توسط دو دختربچه 10 و 13 ساله که طعمه تروریست‌ها واقع شده بودند؛ ساعت 5 صبح، زمانیکه نمازگزاران در حال برگزاری نماز صبح بودند، انجام شد. این دو کودک وارد مسجد روستای «جودوموری» شده اما با ممانعت دو تن از نمازگزاران مواجه شدند.
وی افزود: یکی از کودکان با منفجر کردن خود باعث کشته شدن دو نمازگزار و کودک طعمه دیگر شد و پنج نفر نیز مجروح شدند.
در سال 2015 حمله انتحاری مشابهی در ماه اکتبر در این منطقه اتفاق افتاد که طی آن 18 نفر کشته شدند.
بوکوحرام که در تبعیت از گروه تروریستی داعش قصد دارد خلافت خودخوانده در مناطق شمالی نیجریه ایجاد کند، از سال 2009 تاکنون دست کم 20 هزار نفر را کشته و بیش از 2 میلیون و 600 هزار نفر را آواره کرده است.
گرچه ارتش نیجریه و قوای منطقه‌ای در عملیات ضد تروریستی خود مناطق وسیعی را از اشغال بوکوحرام خارج کرده‌اند، اما این گروه تروریستی همچنان به حمله‌هایش ادامه می‌دهد و تهدیدی برای غیرنظامیان است.
بوکوحرام اخیرا حمله های انتحاری خود را در داخل مایدوگوری تشدید کرده است.
captcha