کد خبر: 3588228
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸
در صحن علنی قرائت شد؛

بیانیه ۲۲۸ نماینده مجلس در محکومیت حمله آمریکا به سوریه

گروه سیاسی: ۲۲۸ نماینده مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله آمریکا به سوریه خواستار پاسخگویی مجامع بین‌المللی به این موضوع شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، متن بیانیه 228 نماینده مجلس شورای اسلامی که امروز، 20 فروردین‌ماه، از سوی احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت‌رئیسه در نشست علنی قرائت شد به شرح ذیل است:
حملات موشکی ایالات متحده آمریکا به کشور سوریه نقض همه اصول و قواعد بین‌المللی و حاکمیت ملی کشورها است در شرایطی که تروریست‌های تکفیری در منطقه و با وجود حمایت‌های منطقه‌ای هر روز بیش از پیش توسط ملت سوریه محکوم به شکست‌های پیاپی می‌شوند، این اقدام نامشروع آمریکا به نوعی در راستای حمایت از تروریست‌ها  و ایجاد روزنه امید برای فرار از شکست و روحیه دادن به آنها تلقی می‌شود. بی‌تردید بر اساس اعتراف سازمان ملل متحد کلیه سلاح‌های شیمیایی دولت سوریه در سال‌های گذشته نابود شده است و اقدام خلاف حقوق بین‌الملل آمریکا بدون تشکیل کمیته حقیقت‌یاب، بهانه‌ای جز حمایت از تروریست‌ها و جلوگیری از پیروزی‌های مردم سوریه نیست اما آنچه مسلم است قول خداوند متعال است که می‌فرماید «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم».
ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم‌کردن حملات موشکی آمریکا به کشور سوریه و نقض حاکمیت ملی یک کشور مستقل خواهان پاسخگویی مجامع بین‌المللی می‌باشیم.
captcha