کد خبر: 3588413
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱

برقراری امنیت پایدار با تعامل مردم و مسئولان حاصل می‌شود

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زابل گفت: امنیت از مهم‌ترین نیازهای هر جامعه‌ای است؛ اگر امنیت نباشد، پیشرفت و توسعه هم حاصل نمی‌شود، اما برای رسیدن به امنیت پایدار، نیازمند تعامل همه‌جانبه مردم و مسئولان هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا، امام جمعه شهرستان زابل روز گذشته در دیدار با مسئولان انتظامی این شهرستان، گفت: نیروی انتظامی، نیرویی شجاع، جهادگر و شهادت‌طلب است که با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، امنیت را در جای جای استان برقرار کرده است.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی به‌عنوان سربازان ولی امر مسلمین، زمان نمی‌شناسند و در همه وقت، به‌ویژه در ایامی که تعطیل است، خود را وقف خدمت به مردم و برقراری امنیت می‌کنند و این روحیه خدمتگزاری قابل تقدیر است.
امام جمعه زابل بیان کرد: امنیت از مهمترین نیازهای هر جامعه‌ای است؛ اگر امنیت نباشد، پیشرفت و توسعه هم حاصل نمی‌شود، اما برای رسیدن به امنیت پایدار، نیازمند تعامل همه جانبه مردم و مسئولان هستیم.
وی افزود: برقراری امنیت تنها از عهده یک سازمان برنمی‌آید، بلکه همه وظیفه دارند در این زمینه مشارکت داشته باشند و بنده در سال جدید با برگزاری جلسات تخصصی از همه مسئولان سازمان‌های دولتی خواهم خواست تا در ایجاد و حفظ امنیت با نیروی انتظامی همکاری کنند.
کیخا با بیان اینکه امنیت یک نعمت بزرگ است و باید قدر آن را دانست، اظهار کرد: اگر امنیت نباشد، امور جامعه حتی امور عبادی هم مختل می‌شود، بنابراین نباید به‌راحتی آن را از دست داد، بلکه باید برای حفظ و تقویت آن، تلاشی دائمی و مستمر داشت.
غلامرضا نجابت، فرمانده انتظامی زابل نیز در پایان این دیدار، ضمن تشریح عملکرد نیروی انتظامی و وضعیت امنیتی این شهرستان، گفت: ائمه جمعه و جماعات از ارکان مهم برقراری نظم و امنیت در کشور هستند و یکی از موفقیت‌های پلیس مرهون رابطه صمیمی این نیرو با روحانیت است.
captcha