کد خبر: 3588534
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲

معرفی برگزیدگان بخش معارف جشنواره قرآن دانشگاه علوم پزشکی اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزیدگان و راه‌یافتگان به مرحله کشوری بخش معارف بیست‌ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سه بخش استاد،‌ کارمند و دانشجو معرفی شدند.

محمد سهرابی، رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: برگزیدگان و راه‌یافتگان به مرحله کشوری بخش معارف بیست‌ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این دانشگاه معرفی شدند.

وی بیان کرد: برگزیدگان در رشته‌های بخش معارف قرآنی و سیره معصومین(آشنایی با احادیث اهل بیت)، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنایی با ترجمه و تفسیرقرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین:و احکام، پرسمان قرآنی رقابت داشتند.

سهرابی گفت: در برخی از رشته‌ها به دلیل امتیازات برابر میان شرکت‌کنندگان آزمون مجدد میان آن‌ها برگزار می‌شود. این رشته‌ها شامل آشنایی با ترجمه و تفسیر، حفظ موضوعی و آشنایی با سیره معصومین(ع) است که 14 نفر با هم به رقابت می‌پردازند. این شرکت‌کنندگان در دو تاریخ 29 فروردین‌ماه و 6 اردیبهشت‌ماه آزمون خود را برگزار خواهند کرد.

برگزیدگان بخش معارف به شرح زیر است:

رشته حفظ موضوعی قرآن کریم

فرشته رضایی دانشجو

رشته نهج‌البلاغه مصیب امینی و معصومه قارنگ دانشجو

غلامرضا سجادی‌پور کارمند

لیلا شکوهی‌زاده و عفت جهانبانی در بخش استادان

رشته سیره معصومین(ع)

بشری هواسی دانشجو

رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر

آذر مستوفی استاد

فاطمه محمدیان استاد

رشته آشنایی با پرسمان قرآنی

خدیجه حیاری کارمند

فاطمه قاسمی دانشجو

رشته صحیفه سجادیه

آزیتا صادقی شجاع کارمند

فاطمه یلالی داراب‌پور دانشجو

رشته آشنایی با ترجمه قرآن کریم

قادر زیدونی کارمند

رشته احکام

اسماعیل حبیبی کارمند

علی سلیمانی دانشجو

رشته سیره معصومین

اکبر حیدری استاد

آشنایی با حدیث

ربابه هجری دانشجو

سهرابی اعلام کرد: اسامی اعلام شده در بالا راه‌یافتگان به مرحله کشوری بیست‌ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

captcha