کد خبر: 3588638
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷
آیت‌الله ایمانی:

ماه رجب، فرصتی برای بالا بردن سعه صدر است/ یادآوری نقش دستگاه قضا در سلامت انتخابات

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان فارس، ماه رجب را فرصتی برای سعه صدر و تحمل دانست كه این مسئله به خصوص باید برای قضات مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس عصر دیروز، 20 فروردین در دیدار با رئیس كل دادگستری و اعضای شورای قضایی استان فارس، ضمن برشمردن مناقب ماه رجب، این ماه را فرصتی برای بالا بردن سعه صدر و تحمل دانست.

وی افزود: این مسئله به خصوص برای قضات باید مدنظر قرار گیرد چرا كه آنان همواره مورد هجوم افکار و اندیشه‌های گوناگون قرار دارند.

آیت‌الله ایمانی در فراز دیگری از سخنان خود به انتخابات پیش‌رو اشاره كرد و گفت: حضور نماینده قوه قضائیه در تأیید صلاحیت‌ها و همچنین رسیدگی به تخلفات، بیانگر نقش و حساسیت شرایط کاری قوه قضائیه به عنوان قوه‌ای مستقل، ناظر، مشرف، حامی و سازنده امنیت در هنگام انتخابات است که عهده‌دار مسئولیت‌های فراوان است.

امام جمعه شیراز با بیان اینكه در موارد بسیاری با حضور به موقع دستگاه قضایی از توطئه‌های فراوان جلوگیری شده است، خواستار توجه ویژه قوه قضائیه به این مسئله به خصوص در انتخابات شد.

وی در ادامه نامگذاری سال را به نام «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» یادآور شد و بر لزوم توجه به تولیدگران و رفع مشكلات آن‌ها تأكید كرد و گفت: مسئولان نباید با جزیره‌ای عمل کردن برای تولیدگر مانع تراشی کنند و دستگاه قضایی می‌تواند نقش مهمی در ایجاد این هماهنگی ایفا كند.

captcha