کد خبر: 3588867
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۹

برگزاری جشن «امام مهربانی» در مدارس یزد/اعلام آمادگی ۳۵ مدرسه

گروه اندیشه: دبیر ستاد مبشر غدیر شهرداری یزد از اجرای جشن «امام مهربانی» در مدارس استان یزد خبر داد و گفت: تاکنون ۳۵ مدرسه برای برگزاری این جشن اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدرضا پیرنیا، مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد 22 فروردین ماه از اجرای برنامه ویژه جشن امام مهربانی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی (ع) در مدارس استان یزد خبر داد و اظهار کرد: این جشن در دبستان‌های شهر یزد در حال برگزاری است.
وی عوان کرد: این جشن‌ها که در دبستان‌های سطح شهر برگزار می‌شود از ۱۹ فروردین آغاز شده و تا ۳۰ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
دبیر ستاد مبشر غدیر شهرداری یزد با اشاره به اینکه این برنامه کاری از مرکز فرهنگی مبشران است افزود: این مرکز برنامه‌های خود را در سطح مدارس برگزار می‌کند و تاکنون ۳۵ مدرسه برای برگزاری این جشن اعلام آمادگی کرده‌اند.
پیرنیا ادامه داد: این برنامه با همکاری آموزش و پرورش و با محوریت تبیین شخصیت حضرت علی (ع) با زبان کودکانه اجرا می‌شود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد یادآور شد: برگزاری مسابقه با حضور روحانی دارای تخصص و اجرای برنامه‌های شاد و متناسب با فضای مدرسه و میلاد امام علی (ع) از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده در این ایام است.
منبع: روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد
captcha