کد خبر: 3589411
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵

برگزاری جلسه هماهنگی برگزاری جشن استانی شکرگزاری قرآن در تبریز

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه هماهنگی برگزاری جشن شکرگزاری، ارتقاء آموزش قرآن ویژه دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به صورت پایلوت استانی در محل تالار معلم تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، جلسه هماهنگی برگزاری جشن شکرگزاری، ارتقاء آموزش قرآن ویژه دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به صورت پایلوت استانی روز پنجشنبه 124 فروردین ماه با حضور معاونین پرورشی و ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان و نواحی و مناطق در تالار معلم تبریز برگزار شد.

طاهرعلمی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، در این جلسه گفت: جشن شکر گزاری قرآن برنامه‌ای برای الگودهی به دانش آموزان باشد

وی، تلفیق تعلیم و تربیت را از ابتدای ورود به مدرسه برای دانش آموزان ضروری عنوان کرده و افزود: توانایی و مهارت قرآن آموزی از مهم ترین برنامه هایی است که از همان ابتدا باید شکل بگیرد.

علمی ادامه داد: برگزاری جشن شکرگزاری قرآنی یعنی عملیاتی کردن برنامه‌های تربیتی از ابتدا و با جشنی که برگزار می شود خاطره ای ماندگار و معنوی در ذهن دانش آموز شکل می دهد.

وی گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری انس با قرآن در کنار تلاوت قرآن باید در دانش آموزان شکل بگیرد و برای این کار باید از بهترین معلم ها در کلاس های قرآنی بهره جست.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان  با بیان اینکه خلقت انسان بر اساس حکمت است و اگر تفکر به درستی مدیریت شود تبدیل به حکمت می شود، تاکید کرد: برنامه ی تشویق دانش آموزان به قرآن مختص مربیان پرورشی نیست و همه باید برای این کار برنامه ای اصیل را دنبال کنند.

علمی دستاوردهای قرآنی در مدارس را بسیار خوب عنوان کرد و خاطر نشان شد: خواستار اولیا برای حفظ قرآن فرزندان خود و همچنین تاسیس دارالقران ها برای ساعات غیر مدرسه ای جرقه های توجه به قران در مدرسه است.

 

captcha