کد خبر: 3589496
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۳

سال جدید با قدرت و اخلاص در مسیر دستورات الهی گام برداریم

گروه سیاسی: امام جمعه سنندج سال 95 را سالی سرشار از امنیت و آسایش برای مردم عنوان کرد و گفت: باید در سال جدید نیز با تلاش، قدرت و اخلاص، در مسیر اطاعت از دستورات الهی و پیشرفت و آبادانی کشور گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا عبدالرحمن خدایی، امام جمعه سنندج امروز، 25 فروردین ماه ضمن تبریک سالروز تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و روز ارتش، اظهار کرد: پیروزی ملت ایران همواره مایه شادی دوستان و رنج دشمنان بوده است.

وی سال 95 را سالی سرشار از امنیت و آسایش برای مردم عنوان کرد و گفت: باید در سال جدید نیز با تلاش، قدرت و اخلاص، در مسیر اطاعت از دستورات الهی و پیشرفت و آبادانی کشور گام برداریم.

ماموستا خدایی به طرح شعار سال 96 توسط رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: نیاز است با عزت و اقتدار، برای تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» و رفع کمبودها اقدام کنیم.

وی انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را مهم ذکر کرد و افزود: همه با شوق و ذوق، برای انتخاب فرد اصلح و دلسوز، در این انتخابات شرکت کنیم.

امام جمعه سنندج در بخش دیگری از سخنان خود به کسب روزی حلال پرداخت و گفت: خداوند انسان را فرمان داده که از نعمتهای روی زمین بهره برده و برای کسب رزق و روزی حلال تلاش کند.

وی با بیان اینکه دین اسلام اهمیت زیادی برای کسب روزی حلال قائل شده است اضافه کرد: خداوند ایماندارانی را که صاحب شغل هستند و از طریق آن روزی کسب می کنند دوست دارد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان نیز پیش از خطبه ها در سخنانی، ضمن اعلام آمادگی ارتش برای مقابله با هرگونه تجاوز، خواستار هوشیاری بیشتر مردم در مقابل هجمه دشمنان، به ویژه نیروهای معاند نظام جمهوری اسلامی و تکفیری ها شد.

captcha