کد خبر: 3589517
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۴
مولوی عبدالحمید:

پرهیز از تفرقه، نشانه بیداری ملت است

گروه اجتماعی: امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان گفت: این‌که مردم ما از تفرقه پرهیز می‌کنند و اگر افراطیون شیعه و سنی به‌دنبال تفرقه و اختلاف باشند، با مخالفت مردم مواجه می‌شوند، نشانه بیداری ملت است؛ ملت ایران به افراد تندرو اجازه جولان نمی‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 25 فروردین ماه، گفت: متأسفانه امروزه برخی شبکه‌های ماهواره‌ای راه تفرقه و اختلاف‌افکنی را در پیش گرفته‌اند؛ توصیه بنده به تمام شبکه‌های منتسب به شیعه و سنی آن است که با حفظ حرمت و کرامت مقدسات مذاهب فعالیت کنند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: رحمت خدا شامل کسانی می‌شود که برای ایجاد وحدت و انسجام امت اسلام و نزدیک کردن مسلمانان با یکدیگر تلاش می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه شرایط امروز منطقه، شرایط حساسی است، ادامه داد: دشمن برای پررنگ کردن اختلافات و برپا کردن آتش تفرقه، برنامه‌های زیادی دارد. باید مراقب باشیم و جلوی فعالیت افراد تندرو و افراطی، چه شیعه باشد و چه سنی، گرفته شود.
مولوی عبدالحمید بیان کرد: این‌که مردم ما از تفرقه پرهیز می‌کنند و اگر افراطیون شیعه و سنی به‌دنبال تفرقه و اختلاف باشند، با مخالفت مردم مواجه می‌شوند، نشانه بیداری ملت است؛ ملت ایران به افراد تندرو اجازه جولان نمی‌دهند.
وی عنوان کرد: قدرت‌های استکباری نقشه دارند تا ابتدا مسلمانان را به جان همدیگر بیندازند و وقتی دولت‌های اسلامی به دست خود مسلمانان تضعیف شد، خودشان وارد صحنه شوند و مسلمانان را قتل عام کنند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان ادامه داد: شیعه و سنی باید به مقدسات یکدیگر احترام بگذارند و بدانند که اهانت به مقدسات، منافع صهیونیست‌ها را تأمین می‌کند و تنها به نفع دشمنان اسلام است.
مولوی عبدالحمید در پایان بیداری ملت ایران را قابل تحسین دانست و افزود: الحمدلله امروز ملت ایران اعم از شیعه و سنی، همه بیدارند و متوجه اوضاع بحرانی جهان اسلام هستند؛ امروز جامعه‌ شیعه فردی را که قصد داشته باشد با افراط‌گرایی بین مذاهب تفرقه ایجاد کند، نمی‌پذیرد و در جامعه اهل سنت نیز فردی که دنبال اختلاف‌افکنی بین مذاهب باشد، جایی ندارد.
captcha