به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین جواد اسماعیلنیا، مدیرکل ارتباطات و همکاریهای حوزه علمیه خواهران و دبیر اجلاسیه مدیران و موسسین حوزههای خواهران امروز 26 فروردین در نشستی خبری گفت: موضوع اجلاس امسال، حوزه انقلابی، آسیبهای اجتماعی و اقدام و عمل است و در آن به نقش حوزه خواهران در این مسئله پرداخته خواهد شد. وی با بیان اینکه اجلاسیه روزهای 29 تا 31 فروردین برگزار میشود افزود: مقام معظم رهبری از دو سال قبل، بعد از فراوانی رشد برخی از آسیبها و بزههای اجتماعی دغدغهمندانه پیگیر علاج این مشکل بودند و چون حوزه فرمایشات رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده است لذا این بحث به هماندیشی گذاشته خواهد شد.
اسماعیلنیا بیان کرد: در این اجلاسیه به مطالبات حوزه از مسئولان کشوری نیز پرداخته میشود؛ روز اول همایش کاملا کاری است و به تبیین برنامهها، اهداف و راهکارهای پیشبرد اهداف و برنامه های مرکز پرداخته خواهد شد و رئیس حوزه خواهران و آیتالله مقتدایی، رئیس شورای سیاستگزاری حوزه خواهران سخنرانی میکنند و در روز دوم کمیسیونهای شش گانه برپا خواهد شد.
دبیر همایش عنوان کرد: در روز سوم همایش نیز گزارش روسای کمیسیون ها را خواهیم داشت و در این روز، حجتالاسلام و المسلمین مروی، معاون حوزهای رهبری و سردار جلالی، رئیس پدافند غیرعامل و آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه همچنین ربانی، مدیر مرکز خدمات حوزه سخنرانی خواهند کرد.
اسماعیلنیا با اشاره به گسترش آسیبهای اجتماعی از انعقاد تفاهمنامه با نهادها و ارگانهای فراحوزوی در یکسال گذشته خبر داد و افزود: تعدادی منعقد شده و تعدادی نیز در صدد انعقاد است تا با همافزایی نهادهای علمی مانند حوزه و برخی نهادهای دیگر مانند کمیته امداد بتوانیم نقش بیشتری در رفع این آسیبها داشته باشیم همچنین با پدافند غیرعامل و دانشگاه ادیان و مذاهب نیز تفاهماتی داریم تا بتوانیم به رسالت خودمان جامه عمل بپوشانیم.
وی افزود: تفاهم نامه با صدا و سیما، تفاهم با وزارت کشور، تفاهم با قوه قضائیه و معاونت پیشگیری آن، بهزیستی و آستان مقدس حضرت معصومه و جمکران نیز منعقد خواهد شد.
اسماعیل نیا تاکید کرد: سیاست ما بر این است که این موضوع تداوم یابد و محور بحث سال آینده اجلاس نیز همین بحث آسیبهای اجتماعی خواهد بود؛ همچنین مسابقه رشد در میان همه طلاب خواهران سراسر کشور به صورت گروهی و پژوهشی داریم که محور مسابقه امسال همین موضوع آسیبهاست که تحقیق باید به صورت میدانی ویژه هر منطقه کشور از سوی طلاب انجام شود ضمن اینکه پایاننامهها و مقالات را به این سمت جهتدهی می کنیم.
اسماعیل نیا اظهار کرد: ایجاد مهدهای کودک دینی با تفاهمنامه با بهزیستی از سوی طلاب خواهر که فارغالتحصیل میشوند ایجاد خواهد شد تا بستر مهمی برای تربیت دینی در کشور ایجاد شود همچنین ساماندهی اعزام مبلغات از دیگر کارهای در دست اقدام است.