کد خبر: 3590485
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵
حجت‌الاسلام فاکر میبدی:

مسابقات قرآن طلاب جهان اسلام نشانه توجه حوزه‌های علمیه شیعه به قرآن است

گروه مسابقات: عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیة گفت: برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن طلاب جهان اسلام نشانه توجه حوزه‌های علمیه شیعه به قرآن و تقویت جایگاه قرآن در حوزه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد فاکر میبدی، عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن طلاب جهان اسلام گفت: اصل مسابقه برای احراز توانمندی افراد در مراکز مختلف و در کشورهای مختلف امری لازم است و از اینکه حوزه علمیه متولی برگزاری مسابقات طلاب جهان اسلام شده است جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه مسابقه سبب ایجاد انگیزه و تعیین اهداف کوتاه مدت برای رسیدن افراد توانمند به مراحل بالاتر است اظهار کرد: در مسابقات قرآنی علاوه بر نفس برگزاری مسابقه و مطلوبیت آن، نشان‌دهنده اهتمام به قرآن کریم به عنوان کلام الهی است و از درجه اهمیت والاتری برخوردار است.

فاکر میبدی با بیان اینکه مسابقات مختلف و در عرصه‌های مختلف ارزشمند است اظهار کرد: البته مسابقات دارای ارزش و اولویت‌های بیشتر و کمتر است و برخی مسابقات با موضوعات کم اهمیت و برخی پراهمیت برگزار می‌شود.

این قرآن‌پژوه تصریح کرد: قرآن کریم اشرف موضوعات است بنابراین فی‌نفسه برگزاری مسابقه با این موضوع و حضور در این نوع مسابقات، ارزش ذاتی دارد به خصوص اینکه این مسابقات از لفظ عبور کرده و وارد محتوا و تدبر در قرآن شود.

فاکر میبدی ادامه داد: هر فردی که در مسابقات قرآن حضور داشته باشد، برنده است و این نوع مسابقات بازنده ندارد چون مدتی از وقت و انرژی خود را صرف فراگیری و تسلط بر فنون و محتوای بهترین کلام در عالم کرده است.

مسابقات قرآن طلاب جهان اسلام نشانه توجه حوزه‌های علمیه شیعه به قرآن است/ دوشنبه


عضو هیئت علمی المصطفی(ص) عنوان کرد: البته کسانی که رتبه می‌آورند هم نباید تصور کنند که برگزیدگان منحصر به این افراد هستند؛ زیرا ممکن است کسانی باشند که در حد آنان هستند ولی به هر دلیلی نتوانسته در مسابقات حضور یابند و یا رتبه به دست آورند.

فاکر میبدی برگزاری مسابقات قرآن طلاب جهان اسلام در ایران را نشانه رویکرد قرآنی حوزه‌های علمیه شیعه به قرآن کریم دانست و اظهار کرد: این مسئله نشانه اهتمام مدیران و مسئولان حوزه قرآن کریم و انس حوزویان با قرآن است.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: نفس مسابقه با شور و نشاط و جنب و جوش همراه است که در مسابقات قرآن نیز این نشاط معنوی وجود دارد ولی چون حوزه علمیه متصدی این مسابقات است باید جنبه علمی آن نمود بیشتری داشته باشد.

فاکر میبدی تصریح کرد: باید تفسیر و محتوا و معنای قرآن کریم در این مسابقات به متسابقان و مخاطبان ارائه شود تا بر توانایی علمی و عملی آن در پرتو چنین همایشات و مسابقاتی افزوده شود.

یادآور می‌شود، اولین دوره مسابقات قرآن طلاب جهان اسلام دوم تا ششم اردیبهشت با حضور 60 طلبه از 42 کشور در مدرسه علمیه امام کاظم(ص) برگزار خواهد شد.

captcha