به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه کسب و کارهای موفق در فضای مجازی، همزمان با سومین کنفرانس بینالمللی وبپژوهی به همت سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ صبح امروز چهارشنبه ۳۰ فروردینماه جاری، با حضور نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیدمحمدحسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فعالیتهای نرم و هویتساز، محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، سیدسعید هاشمی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی، و جمعی از دانشجویان در محل این دانشگاه برگزار شد.
محمدصادق بیجندی، رئیس سازمان تجاریسازی و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی در حاشیه این نمایشگاه گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به زمان برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه مختص شرکتهای دانشبنیان و کسب و کارهای موفق در فضای مجازی است که 29 الی 31 فروردینماه جاری در محل دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود.
وی ادامه داد: ایجاد کسب و کار در فضای مجازی هزینه کمتری در بر دارد، اما به برنامهریزی دقیقتری نیازمند است. کاری که در این نمایشگاه صورت میپذیرد؛ اطلاعرسانی مطلوب به دانشجویان و علاقهمندان به فعالیت در حوزه کسب و کارهای مجازی است و در حقیقت به دنبال برقراری ارتباط میان دانشجویان و علاقهمندان و شرکتها و کسب و کارهای موفق در عرصه فضای مجازی هستیم.
بیجندی با اشاره به حضور تعدادی از استارت آپها در این نمایشگاه عنوان کرد: مجموعا از حدود 200 شرکت کارآفرین در عرصه فضای مجازی، 61 شرکت برای حضور در نمایشگاه کسب و کارهای موفق در فضای مجازی انتخاب شدند که از همه حوزهها حضور دارند از شرکتهای فعال در حوزه فرهنگی، محتوای وب، خدماتی، برنامه نویسی و ...
وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج فرهنگ کارآفرینی است و به این دلیل که همزمان با برگزاری سومین کنفرانس وبپژوهی است و هدف هر دو یکی هست، بازتاب خوبی خواهد داشت و امید است به آن اهدافی که از پیش تعیین کردهایم که همان ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی است دست یابیم.
رئیس سازمان تجاریسازی و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی با اشاره به دیگر هدف برپایی این نمایشگاه که ارائه الگوهایی موفق برای کسب و کار در عرصه فضای مجازی است، گفت: تقویت ایدهها و نشان دادن تعدادی الگو برای آنها که دنبال ایده برای کسب و کار در عرصه فضای مجازی هستند یکی دیگر از اهداف برپایی این نمایشگاه است.
وی افزود: روز گذشته آغاز به کار این نمایشگاه با استقرار شرکتها و آشنایی آنها با یکدیگر صورت پذیرفت، در این خصوص نیز به دانشجویان و اساتید دانشگاه علم و فرهنگ و سایر دانشگاهها اطلاع رسانی شده و امروز همزمان با برپایی سومین کنفرانس وبپژوهی، اولین نمایشگاه کسب و کارهای موفق در فضای مجازی با حضور و بازدید مدیران و مسئولان از جمله آقایان نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید محمدحسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فعالیتهای نرم و هویتساز و نیز مسئولانی که از سایر سازمانها و وزارتخانهها دعوت شدند، افتتاح خواهد شد.
بیجندی با تاکید بر این مسئله که حضور مسئولان در این نمایشگاه میتواند زمینه آشنایی و تبادل میان مدیران و شرکتها باشد، عنوان کرد: از دیگر اهداف مدنظر در برپایی نمایشگاه کسب و کارهای موفق در فضای مجازی؛ آشنایی با این مباحث و ارتباط میان مدیران ارشد سازمانهای مختلف و کارآفرینان و خلاقان است.
وی با اشاره به برنامه اختتامیه این نمایشگاه و تقدیر از کارآفرینان برتر در حوزه فضای مجازی، خاطرنشان کرد: روز سوم علاوه بر بازدید نمایشگاه که در نوبت صبح خواهد بود، مراسم اختتامیه این نمایشگاه بعدازظهر فردا پنجشنبه ۳۱ فروردینماه خواهد بود و طی این مراسم از سه شرکت برتر تقدیر به عمل میآید.
بیجندی همچنین گفت: با هفتهنامه بازار کار و بازار کار نوین هماهنگیهای لازم به عمل آمده تا برای هر کدام از شرکتهای برتر یک رپورتاژ خبری به صورت رایگان قرار دهند.
وی با اشاره به حضور تیمهای دانشجویی در نمایشگاه کسب و کارهای فضای مجازی گفت: همه شرکتهای حاضر در نمایشگاه از فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند که حوزه کاریشان را در فضای مجازی انتخاب کردند. در این نمایشگاه تیمهای دانشجویی از رشتههایی همچون معماری، کامپیوتر، هنر، مدیریت، حقوق و ... حضور دارند.
بیجندی اظهار کرد: هدف ما ترویج فرهنگ کار، کارآفرینی و خلاقیت است. بسیاری از دانشجویان ما همیشه به دنبال کار هستند و در واقع کارجو هستند تا کارآفرین. امیدواریم برگزاری این نمایشگاه به این افراد الگو و ایده داده بدهد و بتوانیم دانشجویان را از کارجویی به کارآفرینی هدایت کنیم. باید این واقعیت تلخ را بپذیریم که ما در حوزه کار و کارآفرینی فرهنگسازی نکردهایم و عملکردمان خوب نبوده است. امیدوارم این نمایشگاه گامی کوچک در این راه بزرگ و پر چالش باشد و باعث شود دانشجویان با توان بیشتر و نگاهی کاربردی به تحصیل بپردازند.