کد خبر: 3591286
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹

عذرخواهی «تفتان ایر» از مسافران نمازخوان

گروه اجتماعی: مدیر عامل شرکت هواپیمایی تفتان‌ایر زاهدان از مسافران نمازخوان پرواز تهران که به‌دلیل اقامه فریضه نماز از این پرواز جا ماندند، عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، ابوالفضل حقیقی، مدیر عامل شرکت هواپیمایی تفتان‌ایر زاهدان از مسافران نمازخوان پرواز تهران که به‌دلیل اقامه فریضه نماز از این پرواز جا ماندند، عذرخواهی کرد.
مدیر عامل شرکت هواپیمایی تفتان‌ایر زاهدان در گفت‌وگو با ایکنا، از برخورد با خلبان و پرسنل این پرواز خبر داد و خاطرنشان کرد: مسافران جامانده این پرواز می‌توانند فردا شب با پرواز ساعت 21 به مقصد تهران حرکت و یا هزینه بلیط خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: این پرواز قرار بوده است که ساعت 4:30 صبح روز 29 فروردین‌ماه به مقصد تهران صورت گیرد؛ با بلند شدن صدای اذان، وقتی مسافران متوجه شدند که در صورت حرکت، نماز صبحشان قضا خواهد شد، از هواپیما پیاده شده و در پایین پلکان به نماز ایستادند.
حقیقی افزود: از آنجایی که این روز مصادف با روز ارتش بود و باید تا ساعت 7:30 به تهران می‌رسید و در غیر اینصورت پروازها به‌حالت تعلیق درمی‌آمد، بنابراین خلبان شتابزده عمل کرده و متأسفانه 25 نفر از مسافران این پرواز جا ماندند.
مدیر عامل شرکت هواپیمایی تفتان‌ایر زاهدان در پایان ضمن عذرخواهی از مردم، عنوان کرد: دستور داده شده تا وجه بلیط مسترد شود و یک بلیط رایگان هم به عنوان هدیه به مسافرانی که در این حادثه آزرده‌خاطر شدند، تقدیم شود.
captcha