در این مراسم که با حضور فعالان و پژوهشگران عرصه تمدن اسلامی برگزار شد، پرفسور ادریس هانی از پژوهشگران و اندیشمندان به نام اسلامی از کشور مراکش حضور داشت.
این نشست علمی به دبیری حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی میرزایی برگزار شد که در این نشست، پرفسور هانی به تشریح اندیشههای مرتبط به تمدن اسلامی پرداخت و قوم گرایی را از آسیبهای جدید این رویکرد دانست.
وی درادامه با ذکر این مطلب که ایران اسلامی ظرفیت جذب ظرفیتهای جهان اسلام را دارا است، گفت: ایران اسلامی با انقلاب خود بر دل دشمنان اسلام رعب افکند و از نظر اندیشه و علم ظرفیتهای عالی در جهان اسلام دارد که باید روی ارتباطات بیشتر با جهان اسلام و استفاده از ظرفیتهای آنها تاکید کند.
در ادامه حاضران به ارایه سوالات خود از این اندیشمند اسلامی پرداختند و وی نیز به سوالات آنها پاسخ گفت.