کد خبر: 3591613
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۹

اظهارات «سعید پرویزی» بعد از تلاوت در دور مقدماتی مسابقات

گروه مسابقات: سعید پرویزی نماینده کشورمان در سی و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کار خود را پر قدرت آغاز کرد.

اظهارات «سعید پرویزی» بعد از تلاوت در دور مقدماتی مسابقات
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در حالی نخستین روز رقابت‌های سی و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن به ساعات پایانی نزدیک شد که سعید پرویزی، نماینده جمهوری اسلامی ایران کار خود را در این دوره با تلاوت آیاتی از سوره مبارکه اعراف آغاز نمود.
پرویزی قاری ممتاز کشورمان پس از اجرای تلاوت موفقیت آمیز در این مرحله که با تشویق حاضران در جلسه نیز همراه شد در غرفه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حاضر شد و در گفت‌وگو با خبرنگار ضمن ابراز رضایتمندی از تلاوتش بیان کرد: از تلاوتم نسبتاً راضی هستم اما سیستم صوتی خیلی خوب نبود و موجب شد صدا به صورت خفه به گوش برسد.
نماینده کشورمان در ادامه افزود: به خاطر عدم تنظیم سیستم صوتی صدای خودم را خوب نمی‌شنیدم و ظاهراً اواسط تلاوتم یکی از باندها قطع شد.
پرویزی با انتقاد جایگاه تلاوت قاری تصریح کرد: اولین بار بود که دیدم در مسابقات رشته قرائت از صندلی برای قاری استفاده نشده بود و برای همین خیلی اذیت و متعجب شدم، در این شرایط نفس قاری با مشکل مواجه می‌شود و به خاطر عدم تنظیم سیستم صوتی تصمیمی که از قبل برای نحوه تلاوتم گرفته بودم عوض شد و در نهایت با استراتژی دیگری به تلاوت آیات پرداختم.
پرویزی در مورد قرعه و تلاوت قاریان دیگر گفت: قرعه نسبتاً خوب بود و خیلی سخت نبود، تلاوت آن تعدادی قراء که شنیدم خیلی قوی نبودند اما روزهای دیگر هم هست، البته قاری اندونزیایی نسبت به سایرین بهتر بود.
وی در ادامه تصریح کرد: امسال که مسابقات به صورت دو مرحله‌ای برگزار می‌شود معایب و محاسنی دارد اما اگر سه مرحله‌ای باشد استرس قاری در کل تلاوت‌ها پخش می‌شود اما برای من خیلی فرقی نمی‌کند.
نماینده کشورمان در مورد جو سالن افزود: مستمع با قاری فاصله‌اش زیاد است و احساس صمیمیت که بین قاری و مستمع باید وجود داشته باشد نیست و جا دارد که این مسأله پیگیری شود.
برای شنیدن تلاوت مرحله مقدماتی اینجا کلیک شود.
captcha