کد خبر: 3592026
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵

یادواره شهدای فرهنگی استان کردستان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: یادواره شهدای فرهنگی همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، در استان برگزار و از خانواده آنان تجلیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز، دوم اردیبهشت ماه در اولین نشست ستاد اجرایی شاهد استان کردستان با محوریت تجلیل از خانواده شهدای فرهنگی در هفته گرامیداشت مقام معلم، با حضور مدیران کل بنیاد شهید و آموزش و پرورش و اعضای ستاد در سالن جلسات اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، یادواره شهدای فرهنگی در استان برگزار و از خانواده آنان تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه شهدای فرهنگی ارزشمند ترین و بهترین فرهنگیان استان بوده و همواره از جایگاه و منزلت والای برخوردارند؛ گفت: هر فرصتی که پیش بیاید تا نام و یاد آنان فضای آموزشی و پرورشی را عطر آگین سازد موجب افتخار ما خواهد بود.

قربانی اعلام کرد: آموزش و پرورش استان کردستان یکی از استان های پیشرو در زمینه اعتلای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده و از سال 84 تا کنون هر ساله همزمان با تجلیل از معلمان نمونه در هفته گرامیداشت مقام معلم، یادواره شهدای فرهنگی به شیوه باشکوهی برگزار می‌شود و امسال نیز با رویکرد نوین در برنامه شهرستان ها از بازماندگان شهدای معزز فرهنگی تجلیل خواهد شد.

وی تجلیل از مقام شامخ شهدای فرهنگی را گامی موثر در راستای قدرشناسی و ادای وظیفه در قبال صبر و شکیبایی خانواده‌های معزز آنان دانست و تاکید کرد: یاد و خاطره شهدای معزز باید همیشه در فضای جامعه بویژه در آموزش و پرورش جاری و ساری باشد.

captcha