کد خبر: 3592932
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

برگزاری جشن گلریزان با عنوان «بهار مهربانی» در خرم‌آباد

گروه اجتماعی: در جشن گلریزان که با عنوان «بهار مهربانی» امروز، چهارم اردیبهشت در زورخانه شهید نعمت‌اللهی خرم‌آباد برگزار شد، بیش‌از ۲۰ نفر از خیرین و نیکوکاران کمک‌های مالی خود را جهت کمک به نیازمندان و مستمندان به کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان اهدا کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، جاسم محمدی‌فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان در مراسم جشن گلریزان که با عنوان «بهار مهربانی»، امروز دوشنبه، چهارم اردیبهشت در زورخانه شهید نعمت‌اللهی خرم‌آباد برگزار شد، گفت: روحیه جوانمردی و فتوت و رادمردی در دین مبین اسلام سفارش شده است این در حالی‌است که وقتی در زورخانه‌ها حضور پیدا می‌کنیم حس  روحیه جوانمردی و فتوت را می‌توان احساس کرد.
 وی افزود: زورخانه‌ها فضا و محیطی برای ایجاد روحیه جوانمردی و فتوت است این در حالی‌است که در استان لرستان همواره توسط ورزش پهلوانی توانسته‌ایم در جهت رفاه محرومین و کاهش درد فقرا موفق باشیم.
محمدی‌فارسانی ادامه داد: همیشه و در همه زمان‌ها روحیه پهلوانی به نظام ما کمک کرده است این در حالی‌است که کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) لرستان برای سومین بار متوالی جشن گلریزان را در سالن‌های ورزش باستانی و زورخانه‌ای برگزار می‌کند که این کار به‌عنوان یک الگو در کشور تبدبل شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: هر مبلغی که در این مراسم جشن جمع‌آوری شود در جهت حل مشکل درمانی،  جهیزیه و مسکن مددجویان تحت‌پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان هزینه خواهد شد.
وی اضافه کرد: امیدواریم که با کمک خیرین و هیئت‌های باستانی و حس نوع‌دوستی آن‌ها آلام محرومین کاهش پیدا کند.
یادآور می‌شود: در این مراسم بیش‌از ۲۰ نفر از خیرین و نیکوکاران کمک‌های مالی خود را جهت کمک به نیازمندان و مستمندان به کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان اهدا کردند.
captcha