کد خبر: 3593238
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۸

برگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویر

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان پسر آذربایجان‌شرقی بعداز سه روز رقابت عصر روز سه‌شنبه همزمان با میلاد پیامبر اکرم(ص) در تبریز به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان پسر آذربایجان‌شرقی با حضور 2 هزار نفر بعداز سه روز رقابت عصر روز سه‌شنبه همزمان با میلاد پیامبر اکرم(ص) در تبریز به کار خود پایان داد.
برگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویر
جعفر محمدی، یکی از دانش آموزان شرکت کننده در این مسابقات گفت: متاسفانه نسل امروز به دلایل مختلف وقت بیشتر خود را در فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند، و از این رو ضروری است، والدین و به خصوص معلمان قرآن و پرورش مدارس، متولیان مسال فرهنگی و اجتماعی باید فکری اساسی برای هدایت درست نونهالان، نوجوانان و جوانان داشته باشند، که به یقین قرآن بهترین وسیله نسبت به سایر ابزارها است.
وی اضافه کرد: با برگزاری چنین مسابقات و برنامه‌های قرآنی در طول سال در مدارس و حتی مساجد شهرها می‌توانیم، ضمن منتقل کردن الگوهای اسلامی و قرآنی به این قشر، توطئه‌های مختلف دشمنان را همچنین خنثی کنیم.
محسن یاری دیگر شرکت کننده در این مسابقات، گفت: قرآن کریم بهترین وسیله برای ارتباط با خدواند متعال است و از این رو علاقه بسیاری به قرآن دارم.
علی فضلی دانش آموز شرکت کننده در بخش حفظ قرآن کریم گفت: قرآن در زندگی من تاثیرات فراوانی گذاشته و خوشحال هستم که در این سن با قرآن انس پیدا کرده ام.
وی در خصوص برگزاری مسابقات نیز گفت: خوشبختانه محل برگزاری این دوره از مسابقات بهتر شده و امیدواریم سال‌های آتی نیز به بهترین شکل برگزار شود.
محمدرضا بالایی، یکی از داوران این دوره از مسابقان نیز اظهار کرد: یکی از بهترین اقدامات این دوره از مسابقات انتخاب محل برگزاری مناسب است، که این اردوگاه با آب و هوای مناسب، مکان تفریحی و سرگرمی است که فرد شرکت کننده در وهله اول خسته نمی شود و در وهله دوم به دلیل نزدیک بودن به مناطق همجوار مناسب است.
وی گفت: امسال برخی نواحی و مناطق خاص که سرمایه گذاری کرده‌اند سطح بالایی نسبت به رقبا داشتند و هر ساله شاهد این اعتلا در فرهنگ قرآنی در بین مناطق هستیم.
بالایی پیشنهاد داد: کارگروه‌های تخصصی برای نظرخواهی از مربیان و دانش آموزان برای سال آینده نتیجه خوبی را در پی خواهد داشت.
طاهر علمی، معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، نیز با بیان این که این دوره نسبت به سال‌های گذشته هم کیفیت برگزاری مسابقات خوب است و هم  استقبال خوبی صورت گرفته است، اظهار کرد:  از 700 هزار دانش آموز در استان بالای 52 درصد در مرحله آموزشگاهی و منطقه‌ای مسابقات شرکت داشتند که حدود 4 هزار نفر به مرحله استانی راه یافتند.
وی با بیان این که بیشترین دانش آموزان شرکت کننده از دوره اول و دوم متوسطه بودند که فقط دانش آموزان دوره دوم متوسطه به مرحله کشوری راه می‌بایند، افزود: نتایج نهایی پس از اعلام نظرات داوران تا یک هفته اعلام خواهد شد و 76 نفر از بین 4 هزار دانش آموز برای رقابت تنگاتنگ با دانش آموزان سراسر کشور انتخاب می‌شوند.
برگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویربرگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویربرگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویربرگزاری سی‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزان پسر آذربایجان‌شرقی+تصاویر
captcha