کد خبر: 3594100
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳

برگزاری مراسم جشن بزرگداشت جانبازان در قم

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، از برگزاری همایش تجلیل از خانواده‌های جانبازان استان همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس‌(ع) و روز جانباز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، سید‌جواد هاشمی امروز 9 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری مراسم جشن بزرگداشت جانبازان در مصلای قدس قم افزود: این همایش ساعت 17 روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه با تجلیل از خانواده‌های هفت جانباز گرانقدر و با حضور مسئولان استان، مردم شهید پرور قم، جانبازان و خانواده ‌های معظم ایشان برگزار خواهد شد.
 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم با اشاره به وجود 12 هزار جانباز سرافراز در این استان گفت: از این تعداد، شش هزار و 500 نفر از جانبازان زیر 25 درصد، چهار هزار نفر بالای 25 درصد و 250 نفر نیز جانباز 70 درصد هستند.
هاشمی تصریح کرد: ایام و اعیاد شعبانیه و به‌ ویژه چهارم شعبان زاد روز بزرگ جانباز کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) به‌ عنوان روز جانباز فرصت مغتنمی برای پیوند موضوعات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با مناسبت‌های مذهبی است.
وی ادامه داد: به همین مناسبت برنامه ‌های متنوع و جذاب در قالب همایش، جشن و شادی برای پاسداشت مقام حضرت ابوالفضل (ع)، بزرگداشت روز جانباز، تجلیل از جانبازان و تکریم خانواده معظم آنان در سطح و بخش های مختلف استان تدارک دیده‌ شده است که برگزار می ‌شود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و مقاومت باید در جامعه ترویج پیدا کند گفت: باید برای نسل جوان رشادت های جانبازان تبیین شود تا با تفکر انقلابی، ارزش های اسلامی را در جامعه توسعه دهند.
وی با بیان اینکه جانبازان و مجاهدان در راه دفاع از اسلام و وطن، جان خود را فدا کردند از این رو باید قدردان آنان باشیم یادآوری کرد: ایثارگران درس آزادگی و دلاوری را از حضرت عباس (ع) آموختند و برای دفاع از مرزهای کشورشان و انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمنان ایستادگی کردند.
captcha