کد خبر: 3594878
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶

رعایت اصول دینی و معیارهای ارزشی دین موجب رشد جامعه می‌شود

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: رعایت اصول دینی و معیارهای ارزشی دین موجب رشد جامعه می‌شود و خداوند در هر جا به ما کمک می‌کند و اگر فهم دینی داشته باشیم سعی می‌کنیم، اشتغال ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، نماینده ولی فقیه در استان کردستان شامگاه یکشنبه، 10 اردیبهشت ماه در دیدار کارگران و تشکلات کارگری استان به مناسبت هفته کار و کارگر، اظهار کرد: حق و حقوق کارگران را باید به طور کامل پرداخت کرد و یکی از اصول و ملاک‌های دین ما این است که هر چه برای خود می‌پسندید برای دیگران نیز بپسندیم و کارفرمایان باید اینگونه فکر کنند.

وی افزود: در میان تمام موجودات عالم که کار و وظیفه خاص و مشخصی دارند تنها بشر است که می‌تواند تصمیم بگیرد که چه کاری انجام دهد و دیگر موجودات از وظیفه مشخص شده خود تخطی نمی‌کنند و در میان موجودات عالم بی کاری معنا ندارد و این عظمت خداوند را می رساند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی عنوان کرد: پیامبر(ص) کمال آدمی را در سه مورد بیان می‌کند که اولین آن تفقد در دین است زیرا در دین اسلام بیکاری معنا ندارد و کار و کارگر بسیار ارزشمند است و دومین مورد کمال آدمی تذبیر معیشت و مدیریت زندگی است.

وی به اشاره به اینکه زمانیکه دین را فهمیدیم باید از جهات مختلف آن را مدیریت کنیم، افزود: سومین مورد از موارد کمال آدمی صبر بر مشکلات و تحمل آنها است و همه باید سختی ها را بپذیریم و اگر می خواهیم به موفقیت و پیشرفت برسیم باید جهادی کار کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: کارهای فراوانی وجود دارد که بشر برای تامین معیشت خود از راه کسب و کار حلال می تواند آنها را انتخاب کند و خداوند حق و حقوق هایی مشخص کرده که نسبت به یکدیگر مهربان و رحیم و در مقابل دشمنان با غیظ و ناراحتی برخورد کنیم.

وی بیان کرد: اگر در حوزه اقتصاد مقاومتی قوی بودیم و مستقل از دیگران باشیم دیگر تحریم ها و فشارهای دشمنان تاثیر بر کشور ما ندارد و برای ملت ما مهم نیست و ملت ما از دشمنان هرگز نمی‌ترسند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اهمیت رعایت حقوق کارگران از سوی کارفرمایان، اعلام کرد: کارفرمایان به کارگران خود لطف و توجه بیشتری داشته باشند و تا جایی که می‌توانند برای حل مشکلات آنها تلاش کنند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی بیان کرد: به سمت تقویت بخش غیر دولتی حرکت کنیم و برخی از مشکلات که ناشی از گران کردن زندگی و بالا رفتن هزینه‌ها است را حل و موانع را برطرف کنیم.

وی در ادامه رکود در بخش مسکن را مهم دانست و گفت: رکود در بخش مسکن به اقتصاد کشور ضرر می رساند چرا که رکود به ۱۲۰ شغل به طور مستقیم آسیب می رساند و دود آن به چشم کارگران می روند و مسئو لین و مدیران باید تدبیر داشته باشند و مانع رسیدن ضرر به کشور شوند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: هرجا که ما به سخنان رهبری گوش کردیم سود بردیم و ایشان در سفر خود به استان کردستان در سال ۸۸ اشتغال و سرمایه گذاری را در مشکل اصلی کردستان عنوان کردند که ما باید به صورت مستقل به اقتصاد نگاه کنیم.

وی بیان کرد: حق و حقوق کارگران را باید به طور کامل پرداخت کرد و یکی از اصول و ملاک های دین ما این است که هر چه برای خود می پسندید برای دیگران نیز بپسندیم و کارفرمایان باید اینگونه فکر کنند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی یادآور شد: اگر اصول دینی و معیارهای ارزشی دین را رعایت کنیم رشد می‌کنیم و خداوند در هر جا به ما کمک می کند و اگر فهم دینی داشته باشیم به همه کمک می کنیم و سعی می کنیم اشتغال ایجاد کنیم.

وی گفت: برای رفع بیکاری اشتغال های مفید و مولد ایجاد کنیم و در استان کردستان بستر و ظرفیت های بسیار خوبی وجود دارد و اقداماتی در حال انجام است که انشاالله به نتیجه برسد و بتوانیم بستر مناسبی برای اشتغال گسترده ایجاد شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: مردم ایران به گونه ای عمل می کنند که دشمنان گیج می شوند و با وجود مشکلات فراوان در همه صحنه ها حاضر می شوند و این یک واقعیت است که دشمنان نمی توانند بفهمند که مردم ما نسبت به نظام برنمی گردند و نصیحت ها و اعتراض های مردم، همه از روی خیرخواهی است.

وی افزود: نظام اسلامی ایران به کشور ما آبرو و عظمت داد و در مقابل زیاده خواهی های آمریکا می ایستیم و آمریکایی ها مجبور هستند که ما را به عنوان یکی از قدرتهای جهانی بپذیرند.

آیت الله حسینی شاهرودی گفت: ایران پرچم حمایت از مظلومین و مستضعفین عالم را به دست گرفته است و همه مردم ایران در انتخابات یکجا و قدرتمندانه شرکت می‌کنند و حماسه‌ای دیگر را خلق می کنند.

captcha