کد خبر: 3595537
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
وزیر بهداشت:

اخلاق در جامعه آسیب دیده است/ تشکر از اهتمام جهاد دانشگاهی به پاسداشت ارزش‌ها

گروه سلامت: وزیر بهداشت در پانزدهمین همایش مقام استاد، بر احترام به ارزش‌ها و پاسداشت اخلاق تاکید و از اهتمام جهاد دانشگاهی به این امر تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پانزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد که امروز 12 اردیبهشت ماه، در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی جهاد دانشگاهی برگزار شد، از اقدام جهاد دانشگاهی برای پاسداشت و احترام ارزش‌های اخلاقی در دانشگاه‌ها و احترام به اساتید تقدیر کرد.

وی تصریح کرد: ما ارزش‌ها را در اخلاق، علم و معرفت می‌دانیم و امیدواریم که این کشور همیشه بارقه‌های از این جنس را داشته باشد.

هاشمی افزود: متاسفانه سال‌هاست که احترام به این ارزش‌ها کمرنگ شده و ما این بی اخلاقی‌ها را در تلویزیون مشاهده می‌کنیم برخی آن را ترویج می‌کنند.

وزیر بهداشت به اهمیت تربیت و تعلیم اشاره کرد و گفت: باید ادب و احترام را از سن کودکی به فرزندان خود بیاموزیم. تصور ما این بود که در جامعه اسلامی پس از انقلاب احترام و ارزش رنگ و بوی بهتری می‌گیرد اما متاسفانه چنین نشد.

هاشمی عنوان کرد: آرزو می‌کنم که این افتخار را دوباره پیدا کنیم که با بزرگ‌تر‌های خود با ادب و احترام رفتار کرده و به آنها خدمت کنیم و دوباره آبرو و عزت در این مملکت مورد احترام قرار گیرد.

وی از دانشگاه‌ها خواست کلیپی از اساتید و همه کارکنانی که اسطوره‌های اخلاق هستند ساخته شده و بروی وب سایت‌ها گذاشته شود.

وزیر بهداشت بیان کرد: امروز اخلاقیات آسیب دیده و در این شرایط اساتید ما که الگوهای اخلاقی هستند باید شناخته شوند تا جنس ناب اخلاق در دانشگاه‌ها و جامعه ترویج پیدا کند.

captcha