کد خبر: 3595890
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰

دعوت جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از علاقه‌مندان به کتاب‌سازی

گروه ادب: فراخوان مسابقه کتاب‌سازی رضوی، از مجموعه برنامه‌های کارگروه کودک و نوجوان پانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در مسابقه کتاب‌سازی رضوی، مخاطبان در سه گروه سنی 8 تا 11 سال، 12 تا 14 سال و 15 تا 17 سال می‌توانند شرکت کنند. از محورهای موضوعی این جشنواره می‌توان به «امام رضا(ع)»، «حکمت»، «متانت»، «سخاوت» (از سیره اخلاقی امام رضا علیه‌السلام و معارف رضوی) در این فراخوان اشاره کرد.

در این فراخوان آمده است: در خلق اثر باید ارزش‌ها و اهداف جشنواره (کمی و کیفی) مدنظر باشد و آثار ارائه شده باید تمام مشخصات(محتوایی و فنی) یک کتاب را داشته و منابع و مأخذ استفاده شده نیز در آن مشخص باشد. استفاده از همه تکنیک‌ها در تهیه اثر آزاد بوده و می‌بایست متناسب با موضوع و گروه سنی مخاطب باشد. افراد علاقه‌مند می‌توانند آثار خود را به صورت فردی یا گروهی تهیه و ارائه کنند. لازم به توضیح است که به دلیل برگزاری نمایشگاه و مستندسازی، آثار برگردانده نمی‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه تا یکم خرداد 1396 مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره بفرستند. بخش‌های مسابقه‌ای کارگروه کودک و نوجوان جشنواره رضوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سال 1396 هم‌زمان با دهه کرامت برگزیدگان خود را معرفی خواهد کرد.

گفتنی است فراخوان کلی کارگروه کودک و نوجوان پانزدهمین جشنواره امام رضا(ع) شامل بخش‌های فرهنگی(نشریه‌نگاری، کتاب‌سازی، کاردستی) ویژه کودک و نوجوان، (قصه‌گویی) ویژه بزرگسال، ادبی (شعرسرایی) ویژه کودک و نوجوان (داستان‌نویسی) ویژه کودک و نوجوان و بزرگسال و هنری (سرود، پویانمایی) ویژه کودک و نوجوان در پایگاه اطلاع‌رسانی کانون به نشانی www.kanoonnews.ir منتشر شده است.

captcha