کد خبر: 3596372
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵
در جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان تصویب شد؛

لرستان؛ میزبان نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: در قالب مصوبه شورای فرهنگ عمومی، استان لرستان طی روزهای سوم و چهارم خردادماه امسال میزبان نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در حاشیه شورای فرهنگ عمومی استان لرستان و طی دیدار مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با نماینده ولی‌فقیه در استان، برگزاری سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور به میزبانی لرستان در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شد.
بنابر این گزارش، منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، جهت انجام هماهنگی برگزاری سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور، با نماینده ولی‌فقیه در استان دیدار داشت.
وی در این دیدار که در حاشیه نود و دومین نشست شورای فرهنگ عمومی استان برگزار شد، با اشاره به برگزاری سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور در خرم‌آباد، عنوان کرد: این نشست طی روزهای سوم و چهارم خردادماه سال‌جاری، با حضور مسئولان سطح بالای فرهنگی و قرآنی کشور و همچنین با حضور دبیران شوراهای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور، برگزار می‌شود.
احمدی هدف از برگزاری این نشست را تدوین سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی در سطح استان‌ها و در نهایت تدوین سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی کشور عنوان کرد و افزود: با تدوین این سند راهبردی در سطح استان، برنامه‌های قرآنی که در آینده برگزار می‌شود مشخص شده با انسجام بیشتری برگزار خواهند شد.
تدوین سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی؛ فرصتی برای شناخت ظرفیت‌های قرآنی
در این نشست، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، تدوین سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی استان را فرصت مناسبی برای شناخت ظرفیت‌های قرآنی استان دانست و افزود: جامعه قرآنی استان پتانسیل مناسبی برای تحقق شعار سال دارد که با داشتن برنامه منسجم مانند سند راهبردی می‌توان از این پتانسیل نهایت بهره را برد.
یادآور می‎شود، طی این دیدار، برگزاری سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور به میزبانی لرستان، جزء مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان قرار گرفت.
captcha