کد خبر: 3596533
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۱

رعایت حجاب، عامل پیشگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی و رفتاری است

گروه فرهنگی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بانه گفت: براساس آموزه‌های دین اسلام حجاب، عامل پیشگیری از اغلب ناهنجاری‌های اجتماعی و رفتاری است که دشمنان با هدف قرار دادن این اصل در تبلیغات خود در جوامع اسلامی رسوخ می‌کنند.

حجت‌الاسلام عباسعلی منتظری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بانه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: حجاب در جوامع بشری با توجه به اهمیت و ضرورت حجاب و عفت از منظر قرآن به‌عنوان یک نماد وارزش بیان شده و نگرش قرآن به مقوله حجاب ارزشمند شدن افراد در پذیرش و انجام دادن دستورات الهی در نوع پوشش و بالا بردن عفت فردی و عمومی جامعه است.

وی در مورد آثار اجتماعی حجاب افزود: جامعه‌ای که در آن بانوان با رعایت و حفظ حدود و حقوق دیگران ظاهر می‌شوند و محیط آرام و امنی را برای جوانان فراهم سازند، به سوی سعادت و سلامت روانی پیش می روند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بانه بیان کرد: براساس آموزه‌های دینی و اسلامی حجاب عامل پیشگیری از اغلب ناهنجاری‌های اجتماعی و رفتاری است که دشمنان با هدف قرار دادن این اصل در تبلیغات خود در جوامع اسلامی رسوخ می‌کنند.

وی بیان کرد: دشمنان برای ایجاد بستر سیطره فرهنگی خود بر ملت‌های مسلمان به‌ویژه بانوان به‌عنوان پایه‌های اساسی فرهنگ جامعه را دارند، تمام تلاش‌ها و برنامه‌های خود را در این راستا برنامه‌ریزی کرده‌اند.

حجت‌الاسلام منتظری عنوان کرد: اداره تبلیغات اسلامی بانه به‌عنوان یک نهاد فرهنگی از تمام توان خود برای ترویج و اشاعه فرهنگ حجاب در جامعه تلاش می‌کند و در این راستا نیز با ایجاد گفتمان‌های حجاب و عفاف و کارگاه‌های آموزش در مناطق مختلف شهری و روستایی و توزیع بروشور با موضوع عفاف و حجاب بین مبلغات، کانون‌های فرهنگی و عناصر تأثیرگذار این شهرستان اقدامات خوبی را انجام داده است.

captcha