کد خبر: 3596783
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳

دلایل انتخاب سوره‌های ملک و واقعه برای «1451»

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، از اجرای طرح قرآنی 1451 از ابتدای ماه رمضان و با محوریت سوره‌های ملک و واقعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، محمدحسین محمدزاده، در نشست ستاد مرکزی ساماندهی شئون فرهنگی و مناسبت‌های مذهبی که در ساختمان سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: یازدهمین دوره طرح قرآن‌خوانی سراسری با عنوان «1451» با محوریت سوره مُلک، از ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود. هدف از انتخاب این سوره، 30 آیه‌ای بودن آن است به طوری که در هر روز از ماه، یک آیه از آن تفسیر می‌شود.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، افزود: آیات سوره مُلک قبل از بخش‌های مهم خبری از رسانه ملی پخش می‌شوند تا زمینه گسترش طرح 1451 در کشور فراهم شود.
محمدزاده با بیان اینکه شبکه قرآن و معارف سیما، تدابیر مختلفی را برای گسترش و فراگیر شدن طرح 1451 لحاظ کرده است، خاطرنشان کرد: از مراجع تقلید درخواست شده است تا در سخنرانی‌های خود پیش از پخش سریال‌های تلویزیونی از محتوای سوره مُلک استفاده کنند. همچنین طرح 1451 در فصل تابستان با محوریت سوره واقعه، ادامه می‌یابد.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، با بیان اینکه معاونت استان‌های صدا و سیما طرح 1451 را در تمام استان‌های کشور اجرا می‌کند، گفت: رسانه ملی برای گسترش این طرح، نیازمند استفاده از دانش و تجربیات مبلغان و ظرفیت تمام دستگاه‌ها است.
captcha