کد خبر: 3597005
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱
رئیس‌جمهور:

همه ملت ایران در غم خانواده‌های جان‌باختگان حادثه معدن سهیم و شریکند

گروه سیاسی: دکتر روحانی حادثه معدن زغال سنگ آزادشهر استان گلستان را زنگ خطر، هشدار و بیدار باشی برای همه مسئولین دانست با عرض تسلیت به خانواده جان‌باختگان این حادثه گفت: ردید نداشته باشید که در غم و حادثه جانکاهی که برای شما خانواده‌های عزیز پیش آمد، همه ملت ایران شریک و سهیم هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی امروز، یکشنبه 17 اردیبهشت، در جریان سفر به منطقه آزادشهر استان گلستان در دیدار خانواده جان‌باختگان حادثه معدن، با ابراز تسلیت و همدردی و دلجویی از آنان، اظهار کرد: تردید نداشته باشید که در غم و حادثه جانکاهی که برای شما خانواده‌های عزیز پیش آمد، همه ملت ایران شریک و سهیم هستند و بر هر حادثه‌ای که در سال‌های گذشته در کشور پیش آمده مردم مهربان و خوب ایران در کنار مصیبت‌دیدگان بودند.

رئیس‌‌جمهور با بیان اینکه جان یک انسان قابل جبران نیست، گفت: جز خداوند متعال که خالق هستی‌ است، کسی نمی‌تواند جبران کننده مصیبت از دست رفتن یک انسان باشد و خدای متعال اجر بی‌پایانی به صابران می‌دهد.

دکتر روحانی افزود: غم از دست دادن یک عزیز سالیان دراز و تا آخر عمر در دل خانواده‌های آنها می‌ماند و امروز همه مسئولین و مردم از مقام معظم رهبری که سرور و آقای همه ماست تا مسئولین استانی و دولتمردان در غم شما سهیم و شریک هستند و این یک تعارف نیست بلکه حرف دل همه ملت ایران است.

رئیس‌ جمهور تأکید کرد: باید مسئول و مسئولین حادثه و هر کسی که در این حادثه قصور و تقصیری داشته است، مشخص شود و متناسب با آن تقصیر با آن برخورد صورت بگیرد و هیچ استثنایی در این زمینه وجود ندارد و این موضوعی است که دولت و شخصاً بر آن تأکید دارم.

دکتر روحانی گفت: وزرای مربوطه باید باز هم به این منطقه آمده و از استاندار می‌خواهم به تک تک خانواده‌هایی که عزیزانشان را از دست داده‌اند در هر کجای استان هستند، سرکشی کرده و مشکلات آنها را حل و فصل نمایند.

رئیس‌‌جمهور همچنین نظارت مستمر بر اماکنی که کار سخت و خطرناک در آن انجام می‌شود را مورد تأکید قرار داد و گفت: در منشور حقوق شهروندی ماده‌ای وجود دارد که در آن بر محیط کار سالم و امن تأکید شده است و باید اجرای آن را دنبال کنیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه در دنیای امروز محیط‌های کار ایمن‌سازی شده است، گفت:‌در کشور ما نیز باید از تکنولوژی و امکانات روز دنیا برای ایمن‌سازی اماکن کار استفاده شود و اگر در جایی این امکانات وجود ندارد باید آن کار متوقف شود.

رئیس‌‌جمهور گفت: در این حادثه همه مسئول هستیم و باید مشکلات موجود را پیگیری و کاستی‌ها را جبران کنیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: امروز در دل شما این جمله است که نگذارید این حادثه در جای دیگری تکرار شود و این وظیفه بسیار بزرگی بر دوش همه ما مسئولین است.

رئیس‌‌جمهور رسیدگی به موضوع حقوق و بیمه کارگران، جانباختگان و مصدومین حادثه معدن را مورد تأکید قرار داد و گفت: وزیر کار باید به وضعیت خانواده های کسانی که در این معدن جان خود را از دست داده و یا مصدوم شده‌اند، رسیدگی نموده و مشکلات آنان باید حل و فصل شود.

دکتر روحانی افزود: به وزیر مسکن نیز دستور می دهم تا تیمی را تعیین کرده و همه خانواده‌هایی را که عزیزان خود را از دست داده‌اند و مشکل مسکن دارند، شناسایی و مشکل آنان را برطرف کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید سریعاً کمیته‌ای تشکیل شده و مسئولیت و وظایفی را که باید انجام شود، پیگیری نماید و همه مطمئن باشند که این حادثه را مسئولین تا آخر پیگیری خواهند کرد.

در این مراسم سه نفر از خانواده جانباختگان معدن در سخنانی مطالبات خود را مطرح کردند.

همچنین رئیس‌جمهور در ادامه با حضور در محل معدن یورت آزادشهر در گفتگو با معدنکاران با آنان اظهار همدردی کرد.

دکتر روحانی در گفت‌وگوی کوتاهی با معدنکاران با بیان اینکه امروز چشم همه ملت ایران به این محل است و همه مردم غصه‌دار هستند، گفت: هیچ تفاوتی بین کسی که در این محل حادثه دیده با کسی که در تهران یا سایر شهرها حادثه می‌بیند، وجود ندارد.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: دولت برنامه‌های زیادی برای امنیت معادن دارد و آنها را با قوت دنبال می‌کند و نباید بگذاریم چنین حوادثی دوباره تکرار شود.

رئیس‌‌جمهور خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از اینکه در این معدن حادثه رخ داد تلفنی با استاندار گفت‌وگو کرده و مسئولین مربوطه را موظف به رسیدگی به وضعیت حادثه‌دیدگان کردم.

دکتر روحانی با اظهار تسلیت و همدردی با کارگران و خانواده داغدار معدنکاران، گفت: امروز همه ملت ایران در غم و درد شما شریک هستند و دولت از همه توان و امکاناتش در قدم اول برای نجات کسانی که در معدن محبوس هستند، استفاده خواهد کرد و امیدوارم با لطف خدا به سلامت و زنده از معدن خارج شوند.

رئیس‌‌جمهور تصریح کرد: دولت همه توان و امکاناتش را برای امدادرسانی در این حادثه بسیج می‌کند و از همه کارگرانی که داوطلبانه از سراسر کشور برای حمایت و کمک به اینجا آمده‌اند، تشکر می‌کنم.

دکتر روحانی تأکید کرد: علل وقوع این حادثه با دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به مردم اعلام خواهد شد که چه کسی و یا چه کسانی مقصر آن بودند. کسانی که در تأمین امنیت و سلامت این معدن مقصر بودند در هر رده‌ای که باشند، باید با آنان با قوت و جدیت برخورد شود و هیچ کس در این زمینه استثنا نیست.

رئیس‌‌جمهور تصریح کرد: مسئولین نسبت به جان کارگران و معدنکاران مسئول هستند و دولت وظیفه دارد که مسایل مربوط به این موضوع را پیگیری کند.

دکتر روحانی گفت: فکر نکنید که مسئولین در غم و درد شما شریک نیستند، بلکه تمام توان و تلاش خود را برای کاستن از آلام شما بکار خواهیم گرفت.

رئیس‌‌جمهور تأکید کرد: دولت مسایل و مطالبات شما را با جدیت پیگیری خواهد کرد و وزرای مربوطه موظف هستند تمام مشکلات را شناسایی و برطرف کنند.
captcha