کد خبر: 3597127
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲

رضایت دانشجویان از نهمین دوره طرح دانشجومعلم قرآن کریم/ انتظارات دانشجو‌معلم‌ها

گروه دانشگاه: دانشجوهای شرکت‌کننده در نهمین دوره دانشجو-معلم قرآن کریم که توسط جهاد دانشگاهی در دانشگاه قرآن و حدیث شهر ری در حال برگزاری است، ضمن ابراز رضایتمندی، از اشتیاق خود برای حضور در این دوره گفتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» عنوان برنامه‌ای در سطح دانشگاه‌های کشور است که از سال ۱۳۹۲ توسط سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در حال برگزاری است. در گزارش قبل به معرفی نهمین دوره تربیت مربی دانشجو معلم قرآن کریم که از ابتدای سال 96 در دانشگاه علوم قرآن و حدیث شهر ری در حال برگزاری است پرداختیم. این گزارش خلاصه‌ای است از گفت‌وگوی چند نفر از شرکت کنندگان در این دوره با خبرگزاری قرآن در خصوص کیفیت کلاس‌ها و میزان رضایت‌مندی آنها از این دوره.

 رضایت دانشجویان از نهمین دوره طرح دانشجومعلم قرآن کریم/ انتظارات دانشجو‌معلم‌ها

نظر دانشجومعلم‌ها

زمینه فاطمه داوودی، دانشجوی فقه و مبانی حقوق دانشگاه قرآن و حدیث با ابراز رضایت مندی از برگزاری این دوره گفت: کلاسها از بعد از فروردین ماه روز پنج شنبه آغاز شد. مدت دوره 8 جلسه کلاس از 8 صبح تا 5 عصر است که شامل درس تجوید، تدبر در قرآن و روش تدریس می‌شود. واقعا اساتید عالی در این دوره حضور دارند، با اینکه زمان زیادی را جهت شرکت در کلاس‌ها باید صرف کنم اما محتوای کلاس‌ها هم درس و هم خود اساتید آنقدر جذابیت دارد که در دانشجویان کشش ایجاد می‌کند و احساس خستگی آنچنانی نمی‌کنیم. جهاد دانشگاهی سرمایه‌گذاری خوبی کرده و اساتید خوبی گذاشته‌اند. کتاب‌هایی خوبی مثل کتاب تدبر در قرآن الهی زاده در این دوره تدریس می‌شود. تدوین این کتاب از سال 84 شروع شده بود اما به تازگی به چاپ رسیده. این کتاب یک روش نوین ایجاد انس با قرآن است که برای همه ایجاد علاقه و انگیزه می‌کند.

مطهره زمانیان، دانشجوی تربیت معلم قرآن دانشگاه قرآن و حدیث نیز با اشاره به نحوه آشنایی با این دوره‌ها گفت: از طریق اطلاعیه در دانشگاه‌ مطلع شدم و در دوره شرکت کردم. در خصوص کلاس‌ها باید بگویم واقعا خوب است. اینطور نیست که وقتمان هدر برود. استادهای خیلی خوبی دارد. ما روز اول، امتحانی آمدیم اما جذب این درس‌ها شدیم. کلاس‌ها خیلی منظم برگزار می‌شود و نظم خوبی بر کلاس‌ها حاکم است

رضایت دانشجویان از نهمین دوره طرح دانشجومعلم قرآن کریم/ انتظارات دانشجو‌معلم‌ها

فراگیری فن تدریس

مریم قاسمیان، دانشجوی رشته علوم قرآنی دانشگاه قرآن و حدیث نیز ضمن اشاره به این که دانشجو بودن شرط شرکت کردن در این کلاسهاست، در خصوص تاثیر این کلاس‌ها بر دانش قرآنی دانشجویان گفت: ما اگر بخواهیم معلم قرآن شویم در این دوره فن تدریس قرآن را به ما آموزش می‌دهند. علاوه بر آن تجوید قرآن هم جزء برنامه‌هاست. بنده خودم با هدف معلم قرآن شدن در این دوره شرکت کردم. وی در خصوص هزینه دوره هم گفت: کلاس‌ها رایگان است. فقط یک مبلغ کمی بابت کتاب‌ها و جزوه‌ها می پردازیم.

 

سیده زهرا شیرمردی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته فلسفه و کلام اسلامی نیز انگیزه خود از شرکت در این کلاس‌ها را چنین عنوان کرد: انگیزه من آموزش و تعلیم قرآن و نزدیک شدن به قرآن و این که قرآن را صحیح یاد بگیریم و صحیح هم یاد بدهم بوده است. به نظرم کلاس‌ها تا حالا خوب بوده ، بچه ها همه علاقه دارند و دوست دارند یک چیزی یاد بگیرند. به هرحال کلاس‌ها آزاد است و مثل دانشگاه اجباری در کار نیست و تمام دانشجویان با شوق و اراده خودشان در این دوره شرکت کرده‌اند.

captcha