کد خبر: 3597592
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷

مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر روستای گلند برگزار شد + تصاویر

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم جشن تکلیف دختران پایه سوم دبستان حضرت نرجس(س) گلند در جوار امامزاده قاسم شهر دلند برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ،مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر روستای گلند با همکاری مدرسه ابتدایی حضرت نرجس(س)، کانون فرهنگی هنری طاها و کتابخانه عمومی حاج رجبعلی عطری برگزار شد.
در این مراسم یکی از اعضای کتابخانه به معرفی کتاب دو ستاره (قصه‌های زینب)  که با مضمون جشن تکلیف و حجاب بود پرداخت.


 همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمد فندرسکی، امام جماعت روستای در مراسم جشن تکلیف دانش آموزان دختر مدرسه حضرت نرجس(س) اظهار کرد: شما دانش‌آموزان که امروز جشن عبادتتان را برگزار کرده‌اید، در حقیقت از امروز خداى متعال با همه‌ عظمت و جلال خود، با شما حرف مى‌زند و شما را مخاطب خود قرار مى‌دهد.
وی ادامه داد: دانش‌آموزانی که به سن تکلیف مى‌رسند نماز بر آنها واجب می‌شود و باید نماز بخوانند و عبادت کنند و دستورهاى دینى را انجام دهند و به واجبات عمل کنند و از آنچه که خداوند ممنوع ساخته پرهیز کنند.
حجت‌الاسلام فندرسکی تصریح کرد: یکی از شرایطی که اسلام برای برگزاری این جشن در نظر گرفته سن بلوغ است، خداوند متعال این شرایط سنی را برای شما قرار داده که از امروز در برابر همه نعمتهایی که به انسان داده شده است شکر‌گذار باشید.
وی افزود: بنا به شرایط سنی بچه‌های ما از امروز نیاز بیشتری به حمایت، دقت و توجه والدین دارند که آن بایدهایی که از امروز انجام دهند و آن نبایدهایی که مراعات کنند را با یادآوری و نگاه تیز‌بینانه به این بچه‌ها بیاموزند تا در ذهن آنها نهادینه شود.
در این جشن که با حضور امام جمعه شهر دلند حجت الاسلام کیایی و تعدادی از مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد دانش آموزان با سرودها و شعرهای زیبای خود مراسم را زینت دادند.
در انتهای مراسم جشن تکلیف اقامه نماز جماعت به امامت حجت‌الاسلام فندرسکی، گلند برگزار شد.

ام‌البنین قلعه‌قافی
captcha