علی اكبری، 22 ساله، اهل مشهد مقدس كه در رشته تربيت معلم قرآن مجيد دانشكده علوم قرآنی واحد سبزوار مشغول به تحصيل است در گفتوگو با کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ از انگیزه حضور خود در
طرح دانشجو معلم قرآن کریم، گفت: انگيزه حضور من در این طرح این بود که بتوانم در ابتدا به اعضای خانواده و اطرافيان خود که در روخوانی و روانخوانی قرآن مشكل دارند، آموزش دهم.
وی ادامه داد: چنانچه در حال حاضر در مسجد محلهمان در شهر مشهد برای کودکان کلاس آموزش قرآن برگزار میکنم و در هر جلسه سورهای توسط آنها قرائت میشود و ایرادهایشان بازگو میشود ضمن اینکه این کلاسها با بازی و سرگرمی همراه هست تا احساس خستگی نداشته باشند و با رغبت بیشتری در کلاسها شرکت کنند.
بعد از حضور در این طرح احساس مسئولیت بیشتری پیدا کردم
این دانشجوی رشته تربيت معلم قرآن مجيد در پاسخ به اينكه بارزترين ويژگی اين طرح چه بوده است، گفت: بعد از شرکت در اين طرح نسبت به رشته خود و در كل، آموزش قرآن كريم به آحاد مردم احساس مسئوليت بيشتری پيدا كردهام.
اكبری با بیان پیشنهادی جهت بهتر برگزار شدن اين طرح در دورههای بعد، اظهار کرد: بايد قبل از شروع طرح سطحبندی و گروهبندی صورت بگيرد و دورهها برای شرکتکنندگانی که هم سطح هستند به صورت مجزا برگزار شود.
وی در پایان سخنان خود گفت: دانشجو معلمان با توجه به نيازهای جامعه امروز بايد به ابزارهای نوين آموزش قرآن كريم مجهز باشند و كانالهای ارتباطی و نظارتی بين دانشجويان و جهاد دانشگاهی حفظ شود و این قشر از جامعه به حال خود رها نشوند و بتوانند به راحتی مشكلات خود را به مجموعه مربوطه منتقل كنند.
یادآور میشود، طرح «دانشجو معلم قرآن کریم» به همت سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور در راستای نیل به نهضت قرآنآموزی در کشور و با هدف آموزش به دانشجویان مستعد و آشنا به علوم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، جهت تعلیم به دیگر دانشجویان و نیز گسیل به مناطق محروم کشور در قالب اردوهای جهادی قرآنی در حال اجراست که تاکنون هشت دوره از آن برگزار شده است.
محمدجواد صفری