کد خبر: 3598419
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵

مشارکت 651 هزار خیر مدرسه‌ساز در توسعه فضای آموزشی کشور

گروه اجتماعی: رئیس جامعه خیران مدرسه ساز کشور گفت: 650 هزار خیر مدرسه‌ساز در داخل کشور و یک هزار خیر مدرسه‌ساز در خارج از کشور در امر مدرسه‌سازی و توسعه فضای آموزشی کشور فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمد رضا حافظی، رئیس جامعه خیران مدرسه ساز کشور، عصر چهارشنبه 20 اردیبهشت‌ماه در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خمین که در کانون امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد گفت: 37 درصد از مدارس در حال ساخت، توسط خیرین مدرسه ساز بنا می‌شوند.
وی افزود: 650 هزار خیر مدرسه ساز در داخل کشور و یک هزار خیر مدرسه‌ساز در خارج از کشور در امر مدرسه سازی و توسعه فضای آموزشی فعال هستند.
حافظی با بیان اینکه انسان‌های خیر با کار خداپسندانه با جهل و بی‌خردی مبارزه می‌کنند ادامه داد: این افراد زمینه ساز تعلیم و تربیت انسان‌هایی هستند که خود سبب ثواب، عمران، آبادانی و توسعه کشور می‌شوند. خیرین مدرسه‌ساز مایه افتخار در داخل  و خارج از کشور هستند  این ایثارگران برای حفظ ملیت و صیانت از زبان مادری اقدام به ساخت مدارس می‌کنند تا فرزندان این کشور وارد مدارس بیگانه نشوند.
وی اظهار کرد: مردم حتی با تقدیم یک آجر در ساخت مدرسه جزو خیرین مدرسه ساز محسوب می‌شوند، همانگونه که 126هزار قلک بین دانش‌آموزان گلستانی توزیع و 125 هزار عدد از این قلک‌ها برای مدرسه سازی صرف شد. در مدت36 سال گذشته اقدامات چشمگیری در حوزه ساخت مدارس و توسعه مراکز آموزشی توسط خیرین مدرسه‌ساز انجام شده است، مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی دو و نیم تا سه برابر اعتبارات دولتی است.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور خاطرنشان کرد: در سال اول فعالیت این مجمع، تعهد خیرین مدرسه ساز کشور 168 میلیارد ریال، سال بعد 400 میلیارد ریال و سال 88 و اکنون به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.
captcha