کد خبر: 3599956
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸

قرآن نسخه شفابخش روح و روان است

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآنی و یکی از شرکت‌کنندگان در چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف تبریز، گفت: قرآن نسخه شفا‌بخش روح و روان و ضامن سعادت دنیوی و اخروی بشریت است.

محمد شیرازی، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآنی و یکی از شرکت‌کنندگان در چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف تبریز، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، گفت: با توجه به نقش بسیار اساسی حفظ در کیفیت تلاوت و نیز تاثیرات معنوی بسیار اساسی آن، از همان سال‌های شروع کار حفظ را آغاز کردم و موفق به حفظ پنج جزء اول قرآن شده‌ام.
وی، افزود: قرآن نسخه شفا‌بخش روح و روان و ضامن سعادت دنیوی و اخروی بشریت است. لذا تاثیرات آن قابل اغماض نیست. هرکس با قرآن باشد در مسیر هدایت و هرکس بدون آن راه پیماید مانند آن است که در تاریکی قدم در صحرای ضلالت می‌گذارد.
شیرازی، تاکید کرد: توصیه بنده به هم سن و سالان این است که تحت فشار مسایل دنیوی و مشکلات عدیده زندگی از هدایت و راهبری قرآن نا امید نشده و دست از دامان پربرکت قرآن بر نکشند.
این حافظ قرٱن اظهار کرد: باید اذعان نمود سطح کیفی تلاوت در تبریز در مقایسه با مشهد، اصفهان و تهران کمی پایین است و دلیل آن وجود مسایل مختلف از جمله فقدان اتفاق نظر اساتید قرآنی و جلسات تخصصی و فنی است.
captcha